2777
2789
عنوان

سفر به شمال در ماه رمضون

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست

تو مازندران  رامسر چالوس  نمک ابرود عالیه  برا تفریح

از نظر قیمتی  بابلسر  ارزون تر هست بازارش

اگر هم  قرار  ده دوازده روزی  بری

برای خرید بندز انزلی بازار  ازادش عالیه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما رو با خوتون ببرید😁😁😁 هی به همسرم میگم بیا بریم میگه نه الان سخته همسفر هم نداریم😔

الهی بگردم

همیشه ما گروهی اینور اونور میرفتیم

ولی متاسفانه تازگیا به این نتیجه رسیدم که فقط خودمون بریم بهتره

حرف و حدیثی هم توش نیست

راحت تر هم هستیم

خدایا شکرت ♡♡♡
2803
مرسی که گفتی خرید متفرقه و جینگولی جات میخوام

جینگولی ها  بابلسر و رامسر خوبه

ولی من بازار بابلسر رو  دوست دارم

لباس بندر انزلی

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

منم میخام برم ساری

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
2804
کجا هست؟

شما ظهر از اینجا ( مشهد) حرکت کنید برید شاهرود و شب بموند

صبح بپرسید کدوم مسیر مجن هست و برید

یه جاده کوهستانی قشنگ ( البته یکم گردنه داره ولی ارزش داره)

من عاشق جاده مجن هستم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
کجا هست؟

شاهرود رو به گزگان وصل میکنه

تو اینترنت سرچ کن جاده مجن میاره برات

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
2805
الهی بگردم  همیشه ما گروهی اینور اونور میرفتیم ولی متاسفانه تازگیا به این نتیجه رسیدم که فقط ...

ولی من عاشق گروهی هستم☺☺☺

خوش بگدره عزیزم

2801