2777
2789
هایپر یعنی چی؟؟  واقعا ترسناکه،  جنین هات چند روزه بودن که انتقال انجام شد؟؟  

ینی شکمم آب آورد تخمدانام ورم کرد 4 روز بعد از انتقال

نفسم بالا نمیومد 4 کیلو وزنم رفت بالا شکمم شده بود اندازه ی 7 ماهه ها

جنینام 2 روزه بودم

میدونم راه سختیه، امیدوارم خدا کمکم کنه و کم نیارم، همش به خودم میگم فقط 45 روزه، آمپول ها هم فقط 2 هفته س، تحمل کن.... فعلا دارم به خودم امید میدم، امیدوارم کم نیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی شکمم آب آورد تخمدانام ورم کرد 4 روز بعد از انتقال نفسم بالا نمیومد 4 کیلو وزنم رفت بالا شکمم شد ...

خب این حالتها خطرناک نیست؟؟ چند روز طول کشید تا خوب شدی؟ بنظرت همین باعث منفی شدن نشده؟ برای اینکه هایپر نشی راهی هم وجود داره؟ 

2803
خب این حالتها خطرناک نیست؟؟ چند روز طول کشید تا خوب شدی؟ بنظرت همین باعث منفی شدن نشده؟ برای اینکه ه ...

چرا دکترم گفت خیلی خطرناکه یه دستور غذایی بلند بالا بهم داد گفت موبه مو رعایت کن وگرنه باید بیای بیا با سوزن از تو واژنت تخلیه کنیم  

جالبه که همه میگفتن علائم مثبت شدنه چون هورمونای بارداری ترشح شده بعد از 4 روز هایپر شدی

حتی یه خانومه مثبت شده بود و هایپر شده بود اومد با سوزن تخلیه کرد و میگفت خییییلی درد داره

2804
برای هایپر نشدن گفته بودن سفیده ی تخم مرغو مایعات زیاد و شیر سویا  ولی باید اینارو خیییییلی بخ ...

سفیده تخم مرغ رو به چه صورت باید  خورد؟؟؟  خام باید خوردش؟ 

برای هایپر نشدن گفته بودن سفیده ی تخم مرغو مایعات زیاد و شیر سویا  ولی باید اینارو خیییییلی بخ ...

تو این کارا رو نکرده بودی؟ بهت نگفتن یا گفتن و انجام ندادی؟ آخه 10 سفیده در طول  روز زیاده 

2805
تو این کارا رو نکرده بودی؟ بهت نگفتن یا گفتن و انجام ندادی؟ آخه 10 سفیده در طول  روز زیاده  ...

چرا بهم گفته بودن منم انجام دادم خوب بودم

تا اینکه هفته ی بعد از پانکچر یهو هایپر شدم

من هنوزم حالم از تخم مرغ بهم میخوره

آخراش بالا میاوردم سفیده میدیدم

وای نه  پخته حالا هر شکلی تو دسر تو کیک کوکو کتلت آبپز نیمرو  فقط سفیده

خب پخته قابل تحمل تره 😂😂 ولی کی میتونه در طول روز 5-6 لیتر آب میوه بخوره، آب هم بخوره، شیر هم بخوره😣😣😣😣😣 اینجور که همش باید رفت دستشویی 

چرا بهم گفته بودن منم انجام دادم خوب بودم تا اینکه هفته ی بعد از پانکچر یهو هایپر شدم من هنوزم حال ...

دقیقا این کارا رو از کی باید شروع کرد؟؟ بعد از تخمک کشی یا بعد از انتقال؟؟ اگه رعایت کردی چرا هایپر شدی؟؟ پس بیشتر از 10تا باید تخک مرغ خورد😨😨😨😨

2801