2777
2789
عنوان

۱۶ سالمه دارم جدا میشم نامزدمم همش پیام میده بیا اشتی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
بسم الله یاخدا...... 

لطفا وقتی از اجبار و شرایط بد زندگیم خبر ندارین زود قضاوت نکن

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

چی بگم😐

تنها مورد خیانتی هستی که میگم جدا نشو عزبزم فکر کنم شرایط خانواده ات زیاد جالب نیس از اینم جدا ش خانواده ات به یه مرد دیگه شده پیرمردی چیزی میدنت مگه خودت همت کنی از منجلاب بکشی خودتو بیرون بادرس!

۱۴ سالگی عقد کردی🫤🦶🏻

۱۵ بودم اخرای ۱۴۰۱ بود فک کنم الانم دارم وارد ۱۷ میشم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
2804

دروغ میگ ک مهریه رو ببخشی خام  نشیا همه رو بگیر

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
باید از دستِ بعضی آدم ها رفت نباید با بی توجهی و بی تفاوتی ها ساخت نباید ماند و سوخت و عذاب کشید . ...

دقیقا اکس من به چشممم بی نهایت خوشکل بود و ولش نمیکردم همه رفتارای زشتشو تحمل میکردم وقتی که بالاخره جداشدیم ۶ ماه گریه کردم ولی الان دارم نفسسسس میکشمم حتی دیگه به چشمم خوشکلم نیست بلکه خیلی معمولی و رو به داغونه

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کاربری دست دونفره

14 سالگی ازدواج کردی!؟ خدایا به کجا داریم میریم ما!

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

2805

اگه میخوای طلاق بگیری و تصمیمت قطعیه از الان فقط فکر درس و پیشرفت و درامد باش

لاین ارایشگری خیلی خوبه

خیاطی خوبه

درسم اگه بتونی بری معلمی یا حقوق خوبه

اگه نتونستی بری دانشگاه بجاش مدرکای بدرد بخور بگیر مثل کامپیوتر حسابداری تزریقات نسخه خوانی دستیاری دندان پزشکی کمک پرستاری اینا کارشونم زیاده

سعی کن خر پولی دستت میاد شده ناچیزم ازش پس انداز کنی و خورد خورد طلا بخری برای سرمایه

اصلا ناامید نشو تو هنوز اول راهی

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
دقیقا اکس من به چشممم بی نهایت خوشکل بود و ولش نمیکردم همه رفتارای زشتشو تحمل میکردم وقتی که با ...

با کسی باشید که برایِ خودش
ارزش قائل باشد .
کسی که وجودِ خودش را ارزشمند بداند؛
نیازی به هیچ تذکر و تمهیدی ندارد
در هر شرایطی حواسش به خودش
و اصالتش هست ...
نه با هرکس و نا کسی گرم می‌گیرد،
و نه با نگاه و تمجیدی،
دلش می‌لرزد
در انتخاب‌ها و روابطش
محتاط و سخت‌گیر است،
و برایِ رعایتِ اخلاقیات،
هیچ نظارت و اجباری، لازم ندارد ...
آدم‌هایِ ارزشمند، هرگز خیانت نمی‌کنند!
آنها در نهایتِ تنهاییِ‌شان هم ؛
به خودشان وفادارند ...

مگه تو واقعا چند سالته ک باید این دغدغه هارو داشته باشی ؟!:)

اره واقعا 

نمیدونم از اول زندگیم بد بود شانس ندارم 

از خانوادمم‌ شانس ندارم یه بلاهایی سرم میارن ک آدم میگ بره برگرده با اون نامزد لا.شی باشع😑

2801