2777
2789
عنوان

۱۶ سالمه دارم جدا میشم نامزدمم همش پیام میده بیا اشتی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 67 پست

عزیزم من دارم با مردی زندگی میکنم که بارها بارها خیانت کرده و هنوزم دست از کارش برنداشته ادم خیانتکار روحتو میخوره کاری میکنه از همه متنفر شی موهای سرت بریزه استرسی و گوشه گیر شی لطفا جداشو تو الان کودک همسری اینم بدون هیچ وقت نخاهی بخشید اون خیانت همیشه تو ذهنت میمونه و اذیتت میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بعد هر دعوا شوهرم کم محل میکرد منو،،،اخه هی بابام طرف شوهرم بود،،فقط واسه اینکه دامادش نگه طرف د ...

من هر چقدر به خانوادم میگم یکمم طرف منو بگیرین اذیت میشم میگن مشکل از خودته تو حتما یکاری کردی که اینجوری میگه شوهرم هی از خودش حرف درس میکنه میره به مامانم میگه اینکارو کرده فلان کارو کرده هی ازم بد میگه مامانم باور میکنه هی میگم بخدا دروغ میگه هی میشینم گریه میکنم بخدا دروغ میگه باور نمیکنه مامانم 

شوهرم هی کتکم میزنه هر چی از دهنش میاد میگه اخرشم میگه من کی کتک زدم تورو دروغ میگی واقعا دیگه خسته شدم دوس دارم یکی بهم محبت کنه اونقدر که محبت ندیدم 

2803
من هر چقدر به خانوادم میگم یکمم طرف منو بگیرین اذیت میشم میگن مشکل از خودته تو حتما یکاری کردی که ای ...

منم باور نمیکردم،،ی روز اونقدر جیغ زدم،،همه چیو شکوندم جلو بابام،...بعد بابام گفت تو دختر منو دیونه کردی😅 میبرمش خونه خودم 

منم باور نمیکردم،،ی روز اونقدر جیغ زدم،،همه چیو شکوندم جلو بابام،...بعد بابام گفت تو دختر منو دیونه ...

من مادر شوهرم خودش هی خونه باباشه یکم پدرشوهرم خوب رفتار نکنه میره خونه باباش ولی من اگ برم میدونم کلی دروغ درس مبکنه پشت سرم میگه اخرشم من ادم بده میشم دیگه نمیکشم شوهرم نه بهم پول میده نه خوب رفتار میکنه نه محبت میکنه اونقدر افسرده شدم که رابطه باهاشو دوس ندارم چون بهم هیچی محبتی نمیکنه سرد شدم اینو هی میکوبه سرم 

2804