2777
2789
عنوان

برای اولین بار گوشت شترمرغ پختم بیاین بگم مزه اش چطوره 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 59 پست
من یکبار چند کیلو شتر خریدم اصلا طعمش و بو فرقی با گوساله نداشت یعنی یک جورایی بین گوسفند و گوساله ب ...

اینم قبل پخت نداشت بعدش یه بوی خیلی بدی راه افتاد تو خونه حتی اتاق ها هم بو گرفته بود انگار

بله خیلی شیرین بود

نمیدونم شاید من حساسم رو بو و شایدم چون مثل چلوگوشت پختمش بوش درومد تو خورشت و اینا نریختم

ولی از مزه اش هم خوشم نیومد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا نخوردم  ولی گوشت بوقلمون پرورشی و غاز خوردم خییییییلی خوشمزه بود و قرمز رنگ بوده و همو ...

من عاشق بوقلمونم ولی اون گوشتش سفیده به جای مرغ میخوریم . غاز هم یه بار شمال خریدم خیلی دیرپز بود ولی خوشمزه بود 😁🤤

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
شتر مرغ نخوردم ولی یبار گوشت شتر خریدیم😫😣 چشمت روز بد نبینه تا چند روز بوش تو خونه بود همه جای خو ...

واقعا ؟ من یه بار گوشت شتر خریدم واسه چرخ کرده یکم خشک بود ولی مزه اش بد نبود 

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
2803
وایییی من رو بزارن هزررپز چلو گوشت میخورم 

شما طبعتون گرمه؟

من عاشق بوقلمونم ولی اون گوشتش سفیده به جای مرغ میخوریم . غاز هم یه بار شمال خریدم خیلی دیرپز بود ول ...

عزیزم بوقلمون های محلی قرمز هستن 

پرورشی ها سفید هستن 

ران یه مقدار قرمز تره 

ولی سینه سفیذه

من شوهرم هی میگه برات بیارم میگم نه همون گوشت بره بگیرم بهتره احساس می‌کنم یجوری مخصوصا وقتی قی ...

بره که عالیه انصافا رو دستش نیست ما اولین بار گرفتیم ببینیم چجوریه ارزش امتحان کردن رو داره 😉

2804
یه بار گوشت شتر مرغ گرفتیم ولی ی بوی خیلی بدی که من اصلا خوشم لب نزدم ولی همسرم میخورد 

بوی بد بعد پختش هم بود ؟

واقعا ؟ من یه بار گوشت شتر خریدم واسه چرخ کرده یکم خشک بود ولی مزه اش بد نبود 

فکر کنم تنها کسی از گوشت شتر بدش اومده من بودم😂

آره خیلی بد بود حتی به بوش فکر میکنم هم حالم بد میشه

سلیقه ایی هم هست خیلیا هم از مرغ و گوشت گوسفند خوششون نمیاد

من یکبار چند کیلو شتر خریدم اصلا طعمش و بو فرقی با گوساله نداشت یعنی یک جورایی بین گوسفند و گوساله ب ...

منم همینطور گرفتم بوی بدی نداشت ولی خشک تر بود و چربی نداشت

2805
بره که عالیه انصافا رو دستش نیست ما اولین بار گرفتیم ببینیم چجوریه ارزش امتحان کردن رو داره 😉

نوشجونتون 

ب هرحال اگر از مزه اش راضی بود ک عالیه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خونه دختر دایی شوهرم دعوت بودیم حساب کن برای ۱۰۰نفر کلم پلو شیرازی درست کرد پر قلقلی بعد گفت گوشت ...

دقیقا منم چرخ میکنم چون چربی نداره حجمش کم نمیشه

2801