2777
2789
وااای خدا رحم کنه اگه چشم سوم باز بشه دیگه بسته نمیشه وااای خداااا ولی فکر کنم اگه از ایندت دربارش ...

چشم سوم چیه چی میشه که باز میشه؟ اگه بلدی توضیح بده خیلی کنجکاو شدم

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
وااای خدا رحم کنه اگه چشم سوم باز بشه دیگه بسته نمیشه وااای خداااا ولی فکر کنم اگه از ایندت دربارش ...

خیلی بده خیلی اصلاحالش خوب نیس دونفرروباچهره دیگه دیده وحالشوهمیناخیلی بدکرده کلاخوب نیس چشم سومت بازبشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مث سگ میترسم ولی فضولی نمیزاره از تاپیک برم خداااا

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
2803
واسه اینکه من در به در دنبال یه جن میگردم بیاد حداقل همدمم بشه. پیدا نمیشه که نمیشه. اصلا فکر کنم ور ...

اشتباهه 

جن وجود داره 

یکی از اطرافیان ما جن دیده بود و از ترس الان زمین گیر شده و وضعش خرابه خرابه

شما اعتقاد نداری ولی خدا خودش تو قران گفته وجود داره

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
چه اشتباهی کردی کاش نگه میداشتی

نمیشد اقوام صحاب ماشین بود وسط راه متوجه شدم بعد کلی حرف بارشون کردم یهو از زبان محلی میرفت رو زبان قرآنی چشاش و تمام رگهای بدنش میزد بیرون صداش هم تغییر میکرد 

اقا هستم                اقا هستم                 اقا هستم
خیلی بده خیلی اصلاحالش خوب نیس دونفرروباچهره دیگه دیده وحالشوهمیناخیلی بدکرده کلاخوب نیس چشم سومت با ...

مثلا چجوریه آخه 

همون که میگن بعضی از آدما یی که اعمال بد دارن رو به شکل حیوان میبینند؟

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
2804
چشم سوم چیه چی میشه که باز میشه؟ اگه بلدی توضیح بده خیلی کنجکاو شدم

چشم سوم باز بشه همه ارواح و جن هارو میتونی ببینی و باهاشون رابطه دوستی برقرار کنی 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
چشم سوم باز بشه همه ارواح و جن هارو میتونی ببینی و باهاشون رابطه دوستی برقرار کنی 

یا خداااااا

انشالله که باز نشه 

2805
واقعا؟نمیترسی؟

والا منم در به در دنبال جنم ولی بعضی وقتا خیلی میترسم که دیگه جرعت ندارم چشمامو باز کنم اینور و اونورو ببینم 

وواای خدای من یعنی حال چطوریه؟

ببیک دونفرروباچهره خلی وحشتناکی دیده خیلی وحشتناک به منم نگفت کی بودن بیرون که میره ادمایی که بدهستن وخراب میبینهومتوجه میشه حالش بدمیشه بعضی چیزهارومتوجه میشه جنهااذیتش میکنن گاهی نمیدونم اصلاخوب نیی 

2801