میگفت میتونم هرکاری بکنم ولی همون جن ازش اعضای بدنشو میخاست یا اعضای بدن مرده ها
بعد این دوستت چیکار کرد؟
گاهی سکوت میکنی...چون آنقدر رنجیدی که نمی خواهی حرفی بزنی...🌘☆// ما دوام آوردیم.. ولی دلمان میخواست معنای زندگی چیزی بیشتر از دوام آوردن بود...!✨// غربت کسی نباش که تو رو وطن خودش میدونه...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
والا دوست ک نبود اقوام صحاب ماشین بود همیجوری یک سرویس بامن فرستادنش بعدها امارشو گرفتم گفتن خیلی اوضاش بد شده زنش طلاق گرفت بچها رو هم برد خودشم میگن روانی شده شبها تو بیشه میخابه
وااای خدا رحم کنه اگه چشم سوم باز بشه دیگه بسته نمیشه وااای خداااا
ولی فکر کنم اگه از ایندت دربارش بپرس قشنگ جواب میگیری
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
والا دوست ک نبود اقوام صحاب ماشین بود همیجوری یک سرویس بامن فرستادنش بعدها امارشو گرفتم گفتن خیلی او ...
وایی چه بددد
گاهی سکوت میکنی...چون آنقدر رنجیدی که نمی خواهی حرفی بزنی...🌘☆// ما دوام آوردیم.. ولی دلمان میخواست معنای زندگی چیزی بیشتر از دوام آوردن بود...!✨// غربت کسی نباش که تو رو وطن خودش میدونه...
چرا میاین میخونین تایپکو نظر نمیدین ملت؟ هر کی اتفاق افتاده براش نظر بده هیجان انگیز شه :/ خودم تج ...
واسه اینکه من در به در دنبال یه جن میگردم بیاد حداقل همدمم بشه. پیدا نمیشه که نمیشه. اصلا فکر کنم ورودشون به دنیای آدما ممکن نیست. هرکی هم دیده توهم زده
کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋