2777
2789
عنوان

چرا اینقدر معلم ناراضی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 5428 بازدید | 261 پست
چقدم تعطیلی دارن پنجشنبها و یه ذره هوام الوده شه مرخصن  اون وسط مسطام برای رضای خدا یه برگه هم ...

والا بقیه اداره ها پنجشنبه ها کار چندانی نمیکنن

الودگی هوا هم فقط ابتدایی تعطیله دبیرستان به ندرت تعطیل میشه تازه تعطیل نیست مجازی😉

روزی همه ایران به وحشیگریاتون پی میبرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم توی همه ی شغل ها کم کار و پرکار ، با وجدان و بی وجدان پیدا میشه  کارتون درست نیست که به ...

کلا قشر آموزش پرورشی بدترین و طلبکارترین موجودات توی این کشورن...هیچ قشری اندازه اینا ناله نداره و طلبکار از زمین و زمان نیست

2803
کلا قشر آموزش پرورشی بدترین و طلبکارترین موجودات توی این کشورن...هیچ قشری اندازه اینا ناله نداره و ط ...

چند بار امروز دیدمت این حجم از عقده از معلمی از کجا میاد

نمیخوام بگم همه ولی این خرف یکی از معلمام بود میگفت بابام بزور منو فرستاد معلمی گفت بعدها میفهمی اون موقع خیلی راضی بود میگف تا ظهر سرکارم بقیه روز مال خودم.

فکرشون این حور چیزا بود نه عشق به بچه ها یا چیز دیگه.

بازم میگه همه معلما نه

2804
2805
اصلا تا حالا یه بار رفتی ببینی کنترل کلاس ۴۰ نفره اونم با بچه های الان که نه تربیت درست حسابی دارن ن ...

هر شعلی سختی خودشو داره شمام بیا من سختی کارمو و استرشو نشونت بدم تا مقایسه بی مورد نکنی

چشمات روشن....قشر بدی هستید همین الانم داری به هر کی حرف دلشو میزنه توهین میکنی، آخ بچه های این نسل ...

@niniyar_5    

ایشون دیگ از حد گذرونده هرچی دلش میخواد به معلما میگه

2801