2733
2739
عنوان

بازم برنج کتههه

165 بازدید | 17 پست

اصلا نمی‌دونم میزان شعلش چقدباشه یکی میگه تاجوش میاداخرش یعنی زیاد باشه وبعدیکم متوسط باشه ودراخرمثل شعله دم بزاری یکی هم میگه اول تازمانی ک آبش کشیده میشه زیادیعنی آخرش باشه اصلا نمی‌دونم چقدبزارم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

نگاه من همیشه دمی میزارم آب تا یه بند انگشت آب بریز روی برنجت بعد با شعله زیاد بزار بحوشه تا آبش کم بشه یه کوچولو که آبش مونده بود روغن بهش بده درش رو بزار شعله اش رو یه کوچولو زیاد بزار تا آبش بخار بشه بعد شعله اش رو کم کن تا یم بکشه

برنجی که تازگی ما خریدیم نمیدونم چرا دونه ۶اش توی پخت مثل گچه اگر هم زیاد بگذارم له میشه کاش یکی به منم بگه علتش چیه .


ولی برنج شما فکر کنم قبل پخت دو سه ساعت با آب گرم باید خیس کنید بعد موقع پخت حرارت متوسط باشه وقتی دونه ها جوشید و چند تایی روی سطح آب اومد و شیارهای افقی روی دانه برنج ظاهر شد موقع آبکش کردن ولی همه چيز به نوع برنج بستگی داره .شما چه نوع برنجی منظورتون ایرانی شمال یا جنوب یا خارجی؟

2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   mahsa_ch_82  |  9 ساعت پیش