یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هیشکی کنارم نیس. شوهزم میگه بزار سه سالش شه بعد خودم میگم الان
یاالان یابالای۵سال
هرکدوم به خوبی داره یه بدی
کوچیک کل گریه اشت اندازه۱باراول جیشش هستش وبعدآروم میشه
همینکه راه نمیره کمتراذیته
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
الان ببری لطفی به بچه ت کردی میدونی بزرگتر شه چه ترس و وحشتی و دردی را باید تحمل کنه و تو خاطرش میمونه الان هم تحرکش کمه زودتر خوب میشه هم یادش نمیمونه
عزیزم ۳ سالگی باید بره اتاق عمل الکی بی هوشی بگیره بعدم از ترسش جیشش بند میاد الان خیلی بهتراز اون موقع اس. بچه هرچی کوچکتر بهتر قبل از دست و پا زدن بچه بهترین زمان ختنه اس
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
هیشکی کنارم نیس. شوهزم میگه بزار سه سالش شه بعد خودم میگم الان
۳ سالگی 😨😨😨😨پسر بزرگ من الان نزدیک ۳ سالشه اگه الان ختنه میکردم چی میشد وای بجه اذیت میشد الان همه چی رو دیکه متوجه میشه خیلی دیره اصلا سخت نیست فقط همون لحظه که دکتر انجام میده و صدای گریه بچه رو می شنوی همونه بعدش اصلا اذیت نمیکنه تا یک هفته هم حلقه میفته تمام شربت میده برا گریه و درد
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍