2737
2734

من تو خدمت درست میکردم

روغن میریزی بعد گوشتارو یکم که رنگش تغییر کرد پیاز میریزی

 سیب زمینیم همراهش میشه ریخت ادویه هم میزنی

من ایطور درست میکردم چن سال پیش

1=2+2                                                                                 ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود*وز رفتن من جلال و جاهش نفزود*وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود*کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



مامیگیم قایرمه 

مرغو خورد میکنی 

قابلمه روغن میریزی پیاز تفت میدی پیاز خیلی مهمه تو قایرمه اینکه زیاد باشه و قشنگ تفت بخوره مهمه..بعد مرغتو میریزی زردچوبه و 

نمک و ادویه دیگه داشتی میزنی یکم تفت میدی 

در ادامه روش ها متفاوته یه عده میان اینجا اب میریزن درشو میبندن تا اب تموم بشه مرغ پخته میشه ... یه عده هم همون مرغو درشو میذارن خودش اب میندازه و مرغ پخته میشه  (اینجا قایرمه خوش مزه تره فقط باید قابلمه ت نسوز باشه) 

یه عده هم کلااااا  اول مرغو میذارن یکم بپزه با اب و ادویه بعد میریزن داخل پیاز تفت داده شده و درشو میزارن 

گاهی هم سر میزنی زیر روش میکنی قشنگ یه دست پخته بشه

  
2728
مامیگیم قایرمه  مرغو خورد میکنی  قابلمه روغن میریزی پیاز تفت میدی پیاز خیلی مهمه تو قایر ...

ایه منال خومانه

احسنت

1=2+2                                                                                 ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود*وز رفتن من جلال و جاهش نفزود*وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود*کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟

روش کلی رو که بلدی

به نظرم ازقبل مرغ بزار یکی دوساعت بپزه 

بعد با پیاز فراوان سرخ کن

آنچه که اینجا مهم ادویه هاس

هم آویشن بزن

هم فلفلک یاهمون مرزه

و یه مقدار شنبلیله

محشر میشه

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
2738
تو میزاری مرغ اول بپزه یا اخر؟

من بیشتر با گزینه اینکه درشو میذاری خودش اب بندازه البته یکمممم اب میریزم بعد درشو میذارم هراز گاهی میرم زیرو روش میکنم شعله کممم قشنگ مرغ نرم میشه خوشمزه تره بنظرم 

  

من اینجوری درست میکنم 

مرغا رو سعی کن زیاد درشت یا زیاد ریز خورد نکنی  یکم تو آب بجوشون در حدی ک کف مرغ بیاد بالا  بعد از آبکش رد کن  

روغن بریز تو تابه یکم ک گرم شد مرغا رو بچین وقتی دو طرفش سرخ شد  زردچوبه   پودر پاپریکا  فلفل سیاه  و کمی پودر آویشن و نمک بریز  بعد پیاز خلالی شده رو بریز یه تفت کوچیک بعد اندازه یه لیوان یا لیوان و نصفی آب جوش بریز و درشو بزار زیرشو خیلی کم کن ک مرغ مغز پخت شه ، وقتی ب حدی رسید ک ابش گرفته شد و روغن انداخت آمادست بعد سیب زمینی که از قبل خلال کردی تو روغن سرخ کن و مرغ اضافه کن من قبل از سرخ کردن مرغ سیب زمینی رو سرخ میکنم و کنار میزارم بعد تو همون روغن مرغ سرخ میکنم  خیلی خوشمزه میشه امتحان کن حتما🥰🌱

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز