مامیگیم قایرمه
مرغو خورد میکنی
قابلمه روغن میریزی پیاز تفت میدی پیاز خیلی مهمه تو قایرمه اینکه زیاد باشه و قشنگ تفت بخوره مهمه..بعد مرغتو میریزی زردچوبه و
نمک و ادویه دیگه داشتی میزنی یکم تفت میدی
در ادامه روش ها متفاوته یه عده میان اینجا اب میریزن درشو میبندن تا اب تموم بشه مرغ پخته میشه ... یه عده هم همون مرغو درشو میذارن خودش اب میندازه و مرغ پخته میشه (اینجا قایرمه خوش مزه تره فقط باید قابلمه ت نسوز باشه)
یه عده هم کلااااا اول مرغو میذارن یکم بپزه با اب و ادویه بعد میریزن داخل پیاز تفت داده شده و درشو میزارن
گاهی هم سر میزنی زیر روش میکنی قشنگ یه دست پخته بشه