2777
2789
عنوان

دختر عمه ام به خواستگاریش گفت چطور روت شد ازم خواستگاری کنی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 45 پست

نشون داده،منتظر بوده اول ازش خواستگاری کنه ولی اون رفته سراغ یکی دیگه،اینجوری کینه به دل گرفته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
ببخشید زن هم وقتی طلاق میگیره میگرده دنبال پسر مجرد  خوبه اون پسر مجرد هم بهش بگه دست دوم؟ ای ...

دست دوم کلمه ی زشتی نیستا 

دست خورده و دست دوم واقعیت افراد متاهل و مطلقه هست دیگه اصلا بد نیست 

موضوع اینه که خیلی افرادی که تجربه ی رابطه داشتند اصرار دارند دیگران اونا رو باکره بدونند 

کاربری دست دو نفره

اگر این حرف رو به یه خانم گفته بودن طرف رو تیکه پاره میکردین  دختر عمت بیشعور هست خیلی راحت میگفت نه 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

جواب منفیش بجا و درست بوده .ولی طرز بیانش تند بوده 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
2804
ببخشید زن هم وقتی طلاق میگیره میگرده دنبال پسر مجرد  خوبه اون پسر مجرد هم بهش بگه دست دوم؟ ای ...

خانم دکتر بیاین ضد زن نباشیم!درست طرز بیان ایشون بد بوده اما حق گفته هر کسی توقع داره چه زنش چه مردش که بره با یکی مثل خودش

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

دختر عمه ات خودش اینو میخواست یا شاید قبلا باهم ی قرا و قرارهایی داشتن🫤🫤

خودش بشینه حساب کنه اختلاف سنیشونو  دست اول و نو بود میخواست پسردایی شو🤦‍♀️

حالا بماند پسر عموتون اشتباه کرد و کسی بهش نگف نباید بره خاستگاری این دختر 

دست دوم اصطلاحه  خب دست دومه دیگه  زشت اینه که درباره ی شعور آدمها حرف به میون بیاریم ...

مگه کالاست که بگیم دست دوم

هر انسانی توی زندگیش ممکنه اشتباه کنه مثل ازدواج اشتباه

دست دوم دیگه چیه

واقعا کسی که بگه دست دوم کوچکترین شعوری نداره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
2805

اوه اوه معلومه حسابی دلش پربوده ...درسته بهم نمیخورن ولی با این حرفا کمبوداشو به نمایش گذاشته

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مگه یک همچین دخترایی روی همچین مردهایی رو کم کنن😄

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2801