2737
2739

فر

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حوصله بحث با احمق ندارم حجی  ، ی (ت خوبی) گوشه کیبوردم گذاشتم هروقت نفهم ب تورم خورد میزنم رو دکمه (ت خوبی)، ناگفته نماند در بعضی موارد انقدر آدم حسابشون نمیکنم ک یادم میره جواب بدم.  
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731

تو تابه رژیمی هم میشه درشو ببندی با آب خودش و یکم روغن بپزه تو فر باید تو سینی یکم آب بریزی وگرنه خشک میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
 سفت نشه چه کنم 

نمد مال من سفت نمیشه ول یکم خشک میشه 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حوصله بحث با احمق ندارم حجی  ، ی (ت خوبی) گوشه کیبوردم گذاشتم هروقت نفهم ب تورم خورد میزنم رو دکمه (ت خوبی)، ناگفته نماند در بعضی موارد انقدر آدم حسابشون نمیکنم ک یادم میره جواب بدم.  
تو تابه رژیمی هم میشه درشو ببندی با آب خودش و یکم روغن بپزه تو فر باید تو سینی یکم آب بریزی وگرنه خش ...

تابه رژیمی ندارم ی کاسه آب بزارم تو فر بعد جوجه ها بزارم تو سینی بالای فر خوب میشه ؟ 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
2738

اسی میخوای آب دار باشه فک کنم باید فویل بپیچیم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حوصله بحث با احمق ندارم حجی  ، ی (ت خوبی) گوشه کیبوردم گذاشتم هروقت نفهم ب تورم خورد میزنم رو دکمه (ت خوبی)، ناگفته نماند در بعضی موارد انقدر آدم حسابشون نمیکنم ک یادم میره جواب بدم.  

روغن اسپری کن ، بزار تو فر

میتونی ی کاسه اب هم بزاری ک همزمان بخار شه ک خشک نشه و آبدار بمونه

حرارت کم بزار ، زمان بیشتر ،مثلا ۱۲۰ درجه یکساعت و‌نیم

از نو شکوفه کن ، به همه ثابت کن پژمردگی خرافه است...💚✨🌱
تابه رژیمی ندارم ی کاسه آب بزارم تو فر بعد جوجه ها بزارم تو سینی بالای فر خوب میشه ؟ 

این روش رو امتحان نکردم من تو خود سینی یکم آب میریزم و مدام روشو با کره چرب میکنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
همون میخام سفت و خشک نشه 

من  اول صبح مزه دار میکنم با نمک و زعفرون و لیمو و نمک و پیاز و فلفل سیاه بعد میزار م چند ساعت بمونه؛بعد همون قطعات رو بی روغن تو یه ماهیتابه نچسب خوب میریزم تو مایع جوجه کمی روغن مایه میزنم با موادش؛بعد این اول آب میندازه بعد قشنگ طلایی میشه شوهرم که از زمین و زمان ایراد میگیره میگه عالیه.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687