2777
2789
عنوان

پخت کیک با آرد گندم؟؟؟

1738 بازدید | 23 پست

آیا امکانش هست؟؟ با آرد گندم میشه کیک پخت؟ اگه میشه چه نوع کیکی؟؟ اگه روش پختی باآرد گندم یا آرد بربری بلدید لطف میکنید...چه نکاتی باید رعایت بشه که خوب دربیاد...وسوال دومم اینه که کلا برای اسفنجی شدن و پف کیک چکارکنم؟ برای رفع بوی بد تخم مرغ چی میشه زد به جز وانیل؟؟؟ ایا وانیل جایگزین داره اگه در دسترس نبود؟؟؟ ممنونم🤗🤗🤗🤗🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

آرد گندم اگ از این بسته بندیاس آره

اگ آرد نانوایی هست بافتش سنگین میشه و خمیری.

قلق کیک اسفنجی اینه ک آب و روغن نداره اصلا

زرده رو با نصف شکر و سفیده رو با شکر و وانیل جدا جدا

یا هر دو رو با شکر و وانیل(جدا حدا بهتر میشه و پفکی تر) هم میزنید حدود ۷ دقیقه هر کدوم طول میکشه..

بعد هم مواد خشکو اضافه میکنید (از الک رد کنید حتما)و فقط دورانی در حد مخلوط شدن هم میزنید.

قالب هم نیاز ب چرب کردن نداره ، کف کاغذ روغنی باشه و وقتی پخت کناره ها با چاقو جدا میشه(چرب بشه دیواره نمیزاره کیک خوب پف کنه‌

نیم ساعت اول در فر باز نشه

فر از قبل ۱۰ دقیقه گرم بشه

خواستید روغن هم میشه اضافه کرد اگ قصدتون خامه کشی نیست.

برای بوی زهم هم حین هم زدن با همزن ، دورگیری کنید مواد رو.

تخم مرغها حتما ب دمای محیط برسن

میشه از گلاب ، رنده پوست پرتقال ، هل ، دارچین و .. بجای وانیل استفاده کرد.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
من همیشه با آرد نانوایی درست میکنم و بافتش عالی میشه ولی خب یکم سنگینه

اهان...بله منم شنیدم سنگین میشه...اما اگه طعمش اوکی باشه مشکلی نیست...فقط بنظرتون جایگزینی برای وانیل هست اگه دم دست نباشه؟

گلم میتونی با ارد گندم درست کنی فقط باید چند بار الکش کنی ک سبوس داخلش نباشه 

برای رفع بوی بد تخم مرغ باید ۷ دقیقه با شکر و وانیل همش بزنی تا کرم رنگ و کشدار بشه و حین کار کاسه رو‌ دورگیری کن 

به جای وانیل میتونی از رنده پوست پرتقال یا اسانس موز یا هل استفاده کنی 

اهان...بله منم شنیدم سنگین میشه...اما اگه طعمش اوکی باشه مشکلی نیست...فقط بنظرتون جایگزینی برای وانی ...

زعفرون یا گلاب فک کنم تاثیر داشته باشه 

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
2804

این کیک هویج منه ک بدون آب و شیر پختم ب سبک کیک اسفنجی(البته روغن داره) ، توی فر دستساز

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
آرد گندم اگ از این بسته بندیاس آره اگ آرد نانوایی هست بافتش سنگین میشه و خمیری. قلق کیک اسفنجی این ...

ممنونم عشقم..من تابحال درست نکردم...پس وانیل فقط برای بوی خوب کیک هست درسته؟؟؟ نقشی در پف و بافت کیک نداره؟وانیل تموم شده الان ندارم خواهرزادم گیرداده کیک درست کنیم ...اردم نونواییه...نمیدونیتم ارد گندم بسته بندی فرق داره...باشه همون ارد گندم بسته بندی رو میخرم...مرسی عزیزم...میخام تو قابلمه درست کنم روغن نزنم؟؟ روغن باعث میشه پف نکنه؟؟؟

2805
این کیک هویج منه ک بدون آب و شیر پختم ب سبک کیک اسفنجی(البته روغن داره) ، توی فر دستساز

چه خوب شده🤗🤗🤗 نوش جونتون...من سررشته ندارم اصلا..الان بخاطر دل خووهرزادم میخام درست کنیم باهم..امیدوارم خوب بشه مثه مال شما...

ممنونم عشقم..من تابحال درست نکردم...پس وانیل فقط برای بوی خوب کیک هست درسته؟؟؟ نقشی در پف و بافت کیک ...

آره عزیزم وانیل فقط بوی زهم رو میگیره.

رو بسته بندیا نوشته آرد گندم یا آرد نول یا سه صفر ، هر سه تا آرد قنادی هستن.

تو مواد میتونی بزنی ولی ب دیواره قالب اصلا. اگ قالب نچسبه ک اصلا نیاز نیست اگ آلومینیومی هست فقط کاغذ روغنی بنداز کف❤️

گلم میتونی با ارد گندم درست کنی فقط باید چند بار الکش کنی ک سبوس داخلش نباشه  برای رفع بوی بد ...

عزیزم زمان هم زدن مهمه؟؟ اینکه گفتین ۷ دقیقه یعنی کمتر یا بیشتر بشه تاثیر دیگه ای میذاره؟

2801