آرد گندم اگ از این بسته بندیاس آره
اگ آرد نانوایی هست بافتش سنگین میشه و خمیری.
قلق کیک اسفنجی اینه ک آب و روغن نداره اصلا
زرده رو با نصف شکر و سفیده رو با شکر و وانیل جدا جدا
یا هر دو رو با شکر و وانیل(جدا حدا بهتر میشه و پفکی تر) هم میزنید حدود ۷ دقیقه هر کدوم طول میکشه..
بعد هم مواد خشکو اضافه میکنید (از الک رد کنید حتما)و فقط دورانی در حد مخلوط شدن هم میزنید.
قالب هم نیاز ب چرب کردن نداره ، کف کاغذ روغنی باشه و وقتی پخت کناره ها با چاقو جدا میشه(چرب بشه دیواره نمیزاره کیک خوب پف کنه
نیم ساعت اول در فر باز نشه
فر از قبل ۱۰ دقیقه گرم بشه
خواستید روغن هم میشه اضافه کرد اگ قصدتون خامه کشی نیست.
برای بوی زهم هم حین هم زدن با همزن ، دورگیری کنید مواد رو.
تخم مرغها حتما ب دمای محیط برسن
میشه از گلاب ، رنده پوست پرتقال ، هل ، دارچین و .. بجای وانیل استفاده کرد.