2777
2789
عنوان

کتک زدن معلم به پسر کلاس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 47 پست
به نظرشما جوابی میگیرم من کرمانشاه زندگی میکنم.مدرسه روعوض کنم ؟ چه کاری بهتره.دوسال یه مدیربود باکا ...

تفه روش...برو حسابشو بزار کف دستش عوضی

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با پدرش برید مدرسه پدرشو در بیارید... اینا جاشون تو باغ وحشه ... نمیدونم چطور به خودشون اجازه میدن دست رو بچه مردم بلند کنن... به مدرسه بگید اگر حل جدی عمل نکنه میرید آموزش و پرورش و شکایت میکنید .. و صد در صد کلاس پسرتون رو عوض کنید

2803
به خواهر زاده من معلمشون گفته بود گوه نخور بشین سرجات  تو اشتباه میکنی‌‌‌‌.... به بچه کلاس اولی ...

معلمش خانوم بوده 

چه بی‌شعور بوده 

خواهرتون باید کاری میکرد اخراج بشه 

بچه ها زیر دست چه کسایی هستن 

خدایاشکرت💚
خدا لعمتش کنه  اکثر معلمها روانین دیدم که مبگن پسرم دبستانه معلمها اینقدر جیغ میکشن داد میرنن ...

یه جاهایی جیغ لازمه ۳۰ تابچه زبون نفهم همزمان وسط درس شروع میکنن ور زدن صدات به هیچکدوم نمیرسه. اگه همین جیغ ساکت باشین نباشه که کلاس روهواست البته کتک زدن این اقارو تایید نمیکنم عهد قاجار نیست

ما که در سایه خورشید معذب بودیم/چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🖤🕊️
به نظرشما جوابی میگیرم من کرمانشاه زندگی میکنم.مدرسه روعوض کنم ؟ چه کاری بهتره.دوسال یه مدیربود باکا ...

مدرسه کجاست اسم مدرسش چیه؟

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
2804
معلمش خانوم بوده  چه بی‌شعور بوده  خواهرتون باید کاری میکرد اخراج بشه  بچه ها ز ...

بله به خانم ۴۶ ساله🤦‍♀️کلا معلم های جدید اینشکلی نیستن این قدیمیا شورشو دراوردن تو بداخلاقی و بد عنقی هرچقدم اولیا اعتراض زدن که معلم و عوض کنین اینا بچه کلاس اولین روحیشون با اون معلم سازگار نیست کسی گوش نداد

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

اگه دولتیه کار خاصی ازت برنمیاد. نهایت یه تذکر بدن ولی غیرانتفاعی موسس قطعا پیگیری میکنه

ما که در سایه خورشید معذب بودیم/چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🖤🕊️

اول برو یه سیلی محکم جلوی تمام دانش آموزان بزن کصافتو .حتما ساعتی برو که ساعت کلاس باشه و تو دفتر لش نداشته باشه.بعد هم شکایت کن پدرشون دربیار مرتیکه عوضی رو.چقدر عصبانی شدم

2805
2801