2737
2739
عنوان

آشپزای ماهر نی نی سایت

5 بازدید | 8 پست
بچه‌ها نسبت برنج و ماست و تخم مرغ برای ته چین چطوره و عایا تو فر بهتره یا تو فابلمه روی گاز
لحظه ها را میگذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل ازاینکه خوشبختی درآن لحظه هائی بود که گذراندیم
سلام منم میخوام بدونم. تا الان درست نکردم اگه خوب رسپی بدین فردا میدرستم
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

فقط میتونم بگم تو فر عالی میشه چند باری درست کردم ولی باور کن هربار نسبت موادشو زنگ میزنم از دوستم میپرسم چون تو خاطرم نمیمونه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
2731
من برای دو پیمانه برنج یک و نیم پیمانه ماست چکیده+یک تخم مرغ+کمی زعفران دم کرده+حدودیک چهارم پیمانه روغن مایع استفاده می کنم برنج رو میذارم با کمی (خیلی کم)زرچوبه بجوشه بعد آبکشش می کنیم موادی که گفتم م مخلوط کرده و با کل برنج قاطی می کنیم مرغمون رو هم ریش کرده با کمی از اون مواد ماست قبلا قاطی کردیم بعد قالبمون رو میذاریم تو فر تا کامل گرم بشه فر رو هم از حدود یه ربع قبل با دمای حدود 180درجه گرم می کنیم بعد قالب رو درمیاریم تنام کف و اطرافش رو روغن مایع می مالیم و برنجمون رو یواش یواش توش می ریزیم نصف برنج رو که ریختیم روشو صاف می کنیم مرغها رو روش می چینیم و بقیه برنج رو روش می ذاریم بعد روشو صاف می کنیم با پشت قاشق فشرده می کنیم روش فویل می کشیم روی فویل رو در چندجا با چنگال سوراخ می کنیم و درطبقه وسط فر می ذاریم به مدت یک ونیم تا دوساعت حدودنیم ساعت آخر هم فویل رو بر می داریم توی مدت پخت هر از چند وقت یکبار ته چینو چک می کنیم تا جاییش نسوزه بهتره تو ظرف پیرکس درست کنید تا بتونید رنگش رو کنترل کنید بعد که کلا رنگش نارنجی شد از فر در میاریم و می ذاریم خنک بشه بعد توی دیس برمی گردونیم اگه تمام نکاتی که گفتم رعایت کنید راحت از تو ظرف پیرکس برمیگرده بعد که کمی خنک تر شد با چاقو می بریم
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز