من برای دو پیمانه برنج یک و نیم پیمانه ماست چکیده+یک تخم مرغ+کمی زعفران دم کرده+حدودیک چهارم پیمانه روغن مایع استفاده می کنم برنج رو میذارم با کمی (خیلی کم)زرچوبه بجوشه بعد آبکشش می کنیم موادی که گفتم م مخلوط کرده و با کل برنج قاطی می کنیم مرغمون رو هم ریش کرده با کمی از اون مواد ماست قبلا قاطی کردیم بعد قالبمون رو میذاریم تو فر تا کامل گرم بشه فر رو هم از حدود یه ربع قبل با دمای حدود 180درجه گرم می کنیم بعد قالب رو درمیاریم تنام کف و اطرافش رو روغن مایع می مالیم و برنجمون رو یواش یواش توش می ریزیم نصف برنج رو که ریختیم روشو صاف می کنیم مرغها رو روش می چینیم و بقیه برنج رو روش می ذاریم بعد روشو صاف می کنیم با پشت قاشق فشرده می کنیم روش فویل می کشیم روی فویل رو در چندجا با چنگال سوراخ می کنیم و درطبقه وسط فر می ذاریم به مدت یک ونیم تا دوساعت حدودنیم ساعت آخر هم فویل رو بر می داریم توی مدت پخت هر از چند وقت یکبار ته چینو چک می کنیم تا جاییش نسوزه بهتره تو ظرف پیرکس درست کنید تا بتونید رنگش رو کنترل کنید بعد که کلا رنگش نارنجی شد از فر در میاریم و می ذاریم خنک بشه بعد توی دیس برمی گردونیم اگه تمام نکاتی که گفتم رعایت کنید راحت از تو ظرف پیرکس برمیگرده بعد که کمی خنک تر شد با چاقو می بریم