من یه خونه میشناسم که عروس داماد ها میرند توش عکس میاندازند ولی ولی هزینه اش 1 ملیونه.خونه فوق العاده یه.مثل کاخ سعد اباده. میتونی هر عکاسی رو که انتخاب کردی بگی ببرت اونجا .اگر خواستی بهم ایمیل بزن تا بهت بیشتر اطلاعات بدم
عزیزم من بهت پیشنهاد میکنم سراغ آتلیه تخت جمشید نری.البته من کارشو ندیدم ولی تو یه سایت دیگه یه آقایی که خودشون عکاس بود به کارشون ایراداتی گرفت.البته در بعضی موارد هم تعریفایی کرد. من آتلیه اسدی کیا رو بهت معرفی میکنم تو فرمانیه.دکورای زیادی داره و یک دکور فوق العاده که بهتره بری ببینی.دوربین عکاسی 40 مگاپیکسل و دوربین فیلمبرداری فول اچ دی و... من شنیدم که یکی از بهترین هاست. آتلیه بابک مانی تو زعفرانیه هم خیلی خوبه آتلیه روزبه تو پاسداران هم خوبه ولی دکور کم داره بیشتر پشت عکسارو ساده میزنه که اونم سلیقه ایه.ممکن کسی ساده رو ترجیح بده به دکور. آتلیه عیسی تو برج کوه نورم از کسی که پیشش رفته بود شنیدم که کارش خیلی عالی نیست آتلیه مود رو من کاراشو ندیدم.ولی اگه تونستی ازشون وقت بگیری برو ببین چون معرف میخوان من خودم آتلیه هما پارسیان و نیلگون و موندگار و رضا شیری رو هم دیدم ولی از هیچکدوم خوشم نیومد. آتلیه فوتو گالری رو هم لیتاشو دیدم که خوب بوده.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.