2733
2739
سلام
راستش دفعه پیش که این خورش رو برای اولین بار پختم کرفس ها قسمت ساقه سفت مونده بود برگ ها پخته بود جعفری و نمی دونم چی چی هم زده بودم ولی فجیع بود فکر میکردم همیشه اون مزه رو میده تا اینکه خونه یکی از فامیل ها که اهل کرمانشاه هست خوردم تازه فهمیدم چه گندی زده بودم دوست دارم مثل خورش اونا خوشمزه بشه اگه بلدین راهنمایی کنید
نکته های خیلی ساده رو هم بگید به دردم میخوره ممنون
لاله جونم اتفاقا من امشب خورشت کرفس پختم و چقدر هم جات خالی خوشمزه بود!!اول یه کم تعریف کنم از خودم!من سبزیش رو بلد نیستم درست کنم مامانم برامون درست میکنه ولی برای پختنش اول پیاز رو نگینی خرد و بعد سرخ کن.گوشت رو بهش اضافه کن و کمی تفت بده تا گوشت سفید بشه.بعد زرد چوبه و ادویه ونمک و یک قاشق رب گوجه فرنگی بهش اضافه کن(رب رو حتما بزن هم خوشرنگ میشه هم خوشطعم)بعد کرفس رو (ساقه و برگ)با دو لیوان آب بهش اضافه کن.من خورشت رو توی زود پز درست میکنم چون خیلی جا افتاده میشه.توی زود پز بذار45دقیقه بپزه تا خوب جا بیفته.البته بستگی به نوع زودپز هم داره.چدنی باشه45 دقیقه.در آخر هم کمی قره قوروت ترش به عنوان چاشنی بهش بزن و بذار 10دقیقه دیگه هم بجوشه.بعد نوش جان کن

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
سلام لاله جون.عزیزم من کرمانشاهی هستم.دستوری که سمانه جون درسته.اماکرفس هاروبهتره اول بصورت قطعات کوچیک ومناسب-هم ساقه هم برگ-خردکنی وباسبزی معطر-گشنیزوجعفری-تفتشون بدی تاازخامی دربیاد.توی مراحل آخرپخت به خورش اضافه میکنی ومیذاری جابیفته وروغن بندازه.ضمناًاگه قره قوروت رودوست نداری میتونی غوره اضافه کنی.نوش جون
من برگهاشو خورد میکنم ولی نه خیلی خیلی ریز...با یکمی جعفری و اولبدون روغن تفت میدم تا آبش گرفته بشه....بعد روغن میریزم و باز میذارم تفت بخوره....پیاز داغ و گوشت رو هم با ادویه و زرد چوبه همونجوری که دوست خوبمون گفت تفت میدم....بعد سبزیها رو میریزم روی گوشت ها تا با هم کمی سرخ بشند...و بعد آب اضافه میکنم.....جا افتادنش خیلی مهمه....خیلی خوشمزه میشه....ضمنا رب گوجه هم فراموش نشه
سلام من تهرانی هستم و تهرانی ها با نعنا و جعفزی درست میکنن.دوبرابر جعفری و یک نعنا رو ریز خرد کرده و سرخ میکنی کرفسها رو هم قطعه های 3 سانتی کرده و سرخ میکنی و کنار میذاری.بعد پیازداغ کرده و گوشت رو تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه میزنی و اب میریزی تا بپزه وقتی گوشت پخت کرقس و نعنا جعفری ریخته و زیرشو کم میکنی تا جا بیفته و بهش اب لیمو چاشنی میزنی میشه جای گوشت تیکه ای گوشت قلقلی رو سرخ کنی وقتی کرفس و نعنا جعفریش پخت اضافه کنی که زودتر اماده میشه
2738
عزیزم ساقه کرفسو خرد کن مقدار خیلی کم ار برگشم بهش اضافه کن وقتی شستی و آبش رفت با روغن کمی تفت بده و بزار خوب بپزه.البته من با گوشت توی زودپز میریزم.وقتی پخت بریزش توی قابلمه و چند تا دونه لیمو امانی هم اضافه کن بزار قشنگ جا بیفته و لیموش بپزه.آخر سر هم لوبیای پخته شده به مقدار کم بهش اضافه کن اگه دوست داشتی یه قاشق رب هم بهش بزن.امتحان کن عالی میشه.این دستوری که من میگم نیاز به هیچ سبزی اضافه دیگه ای نداره.نوش جان
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز