باسلام خانوما.من بعد از اصلاح صورت صورتم پر از جوش میشه و ملتهب.دست که میزنم یر پوستم جوش هست اگه اصلاح نکنم اینجوری نمیشه.کسی تجربه داشته چکار کنم که هم بتونم اصلاح کنم هم این جوشها نزنه.از ژلهای بعد از اصلاح هم استفاده کردم بی تاثیره
من ژل بعد از اصلاح هم میزنم فایده نداره.الان سه چها روزه اصلاح کردم صورتم دون دون شده .... اگه شوهرم گیر نده اصلن اصلاح نمیکنم که پوستم اینجوری وحشتناک بشه وقتی اصلاح نکنم خوبه به محضی که اصلاح میکنم تا زمانی که مو ها دوباره در بیان اینجوری جوش میریزه بیرو ن جوشای عفونی..... ربطی هم به بند نداره من حتی میگم آرایشگر دستاشو بشوره بهش میگم پوستم حساسه چون میگن عرق دست هم باعث جوش میشه اما فایده نداره
من خودم و دوستام بعد از اصلاح همیشه سفیده تخم مرغ را با چنگال میزینم و میزاریم روی پوستمون. خیلی خوب جواب میده. آبلیمو خیلی ریسکش بالاست. دخترخاله من یه بار بعد از اصلاح بهش گفتن آبلیمو بزن. بیچاره زد و همه صورتش شد جوشهای وحشتناک که تا همین الان هم هنوز مشغول درمانشه. آبلیمو حساسیت زاست. اگه پوستت حساس باشه بعدترش میکنه.
چرا از روشهایی غیر از بند استفاده نمی کنی؟ وکس بهتر از بنده برای اکثر افراد البته من به شخصه کلا در زندگیم یک بار از بند استفاده کردم و دیگه تا الان یا شیو می کنم یا از کرم موبری که دکتر بهم داده استفاده میکنم (البته پر مو نیستم) چون به شدت پوست لوسی دارم و دکتر هم بهم گفته حتی وکس هم ممکنه باعث ایجاد جوش بشه.
خدایا آشنا دیدمت و غریبانه عاشقت شدم، بخشنده پنداشتمت و گنهکار شدم، گرم دیدمت و در سردترین لحظهها به سراغت آمدم، تو مرا چه دیدی که وفادار ماندی؟؟
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.