اراسته جون من 1سقط تو دی ماه داشتم 4ماه بعد تو اردیبهشت باز باردار شدم شکر خدا رفتم تو 21 هفته الان با لتروزول هر2بار باردار شدم بدون امپول hcg بار اول فولیکول 13 داشتم روز 13پریودم که دکتر hcgنداد گفت فولیکول کوچیکه بالغ نمیشه این ماه باردار نمیشی پس امپول فایده ای نداره ولی من همون ماه باردار شدم با همون فولیکول 13 بدون امپول البته قلب جنین تشکیل نشد و تو 8 هفتگی مجبور شدیم سقط کنم بار دوم 4 ماه بعد از سقطم خودم سر خود لتروزول خوردم دکتر برای سونو و امپول گرفتن نرفتم همون ماه باردار شدم البته وقتی دکتر سونو کرد تخمدان راستم کیستداشت که تا ماه قبلش نداشتم و دکتر گفت چون لتروزول خوردی و امپول نزدی 1کی از فولیکولهات کیست شده البته مهم نیست و در دوران بارداری که پریود نمیشیم و فولیکول و تخمک سازی تعطیله خودش از بین میره البته من شوهرم هم واریکوسل عمل کرده ناگفته نماند. توکلت به خدا حتما مامان میشی دوستم
مهسا جونم امیدت به خدا دوستم حتماتو هم این حس رو تجربه میکنی شک نکن من خیلی به پیشرفت علم نازایی تو این دوره خوش بینم 1جورایی همه درمان میشند فقط ممکنه 1کم هزینه ببره وطول بکشه ولی عقیده شخصی من اینه الان دوره زمونه ای نیست که کسب بچه بخواد وهمه درمانها رو هم انجام بده ولی بچه دار نشه توکل کن و قوی و مصمم به درما ن ادامه بده از لطف خدا هیچ وقت نا امید نشو دوستم
واییییی خاله عسل من خیلی شیطونم شبها تازه یادم میوفته ورجه وورجه کنم عسل جون مطمئنم خودت به زودی حسش میکنی این تکونها رو اون موقع من رو یادت بیار که کی بهت این حرف رو زدم
سلام به همه.بچه ها منم 2 ساله که اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم از روز 4 پری کلومیفن خوردم و روزهای 9.10.11.12 آمپول اچ ام جی زدم روز 13 سونو دادم همه چی خوب بود و روز 14 یه آمپول اچ سی جی زدم و از فردا صبح قراره که اقدام کنم زیر دلم فقط درد میکنه علائم دیگه ای ندارم. معمولا از کی بیبی چک جواب میده؟
نسیم جان شما اینهمه امپول تحریک تخمک گذاری استفاده کردی بدون iuiمیخوای اقدام کنی؟ این روش خیلی غلطه معلومه با اینهمه امپول درد داری میدونی چقدر تخمدانهات تحریک شده بی بی چک بستگی به دیر بسته شدن یا زود بسته شدن نطفه جوابش متغییره من خودم سر 1بارداری روز 25 پریودم مثبت شد سر 1 بارداریم تا 29 هر روز پشت سر هم گذاشتم منفی بود 30 مثبت شد1باره
نسیم بهاری عزیز تا یک هفته بعد از زدن امپول هاش س ژ نتیجه تست ممکنه مثبت کاذب باشه یکی از بچه های یه کلوپ دیگه به اسم طناز این مسئله براش پیش اومده بود و فکر کرده بود بارداره
لام دوستان گلم خوبین ایشالله یک سوال من از 5 پری روزی 3 تا لتروفم خوردم بعد سه تا امپول زدم برای رشد فولیکول روز 10 سو نو واژینال کردم سه تا فولیکول 14 15 13 داشتم دکترم گفت عالی روز 14 پری که جمعه بود 2 تا آمپول hcg با هم زدم شنبه ظهر و یک شنبه شب و چهار شنبه ظهر نزدیکی داشتم ولی از شنبه سینه هام درد میکنه خیلی زیاد زیر دلم درد داره هی میگیره همش احساس میکنم پری میشم دارم با اینکه 29 شهریور باید پری بشم خلاصه روی سینه هام رگ های سبز دیده میشه یعنی من این ماه مامان نمیشم
خدایم خداییست ؛که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند؛با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید:::می دانم جز من کسی نداری.. خدایا بهم ثابت کردی...........
خدایم خداییست ؛که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند؛با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید:::می دانم جز من کسی نداری.. خدایا بهم ثابت کردی...........
سلام سمیرا جون ممنون از جوابت. یعنی چون آی یو آی نکردم بازم جواب این ماه منفیه؟ این دردا طبیعیه؟ من امروز و فردا پشت سر هم نزدیکی کنم و از شنبه تا جمعه یه روز درمیون خوبه؟ امروز 16 سیکلمه.
سلام سمیرا جون ممنون از جوابت. یعنی چون آی یو آی نکردم بازم جواب این ماه منفیه؟ این دردا طبیعیه؟ من امروز و فردا پشت سر هم نزدیکی کنم و از شنبه تا جمعه یه روز درمیون خوبه؟ امروز 16 سیکلمه.
نسیم جان سلام.این داروها لزوما مال iui نیست.به زوج هایی که زن مشکل تخمک گذاری داره اول بدون iui این داروهارو میدن.به خود من 3 بار دادن فولیکولام خیلی عالی نشد باردار نشدم حالا باید برم iui. ولی خواهرم همون بار اول با همین داروها بدون iui باردار شد 2 تا فولیکول 21 و 23 داشت جفتشم گرفت و الان 2قلو داره.پس خیلی امیدوار باش. تا چند روز بیبی چک استفاده نکن چون hcg زدی مقدار hcg بدنت بالاست مثبت کاذب نشون میده.
نسیم جونم اصلا منظورم این نبود نا امید باشی این ماه اتفاقا کلی دارو تحریک تخمدان استفاده کردی و این شانس بارداریت رو خیلی میبره بالا ولی این امپولها خیلی قویه هورمون خالصه خوب هزینه هاش هم کم نیست وقتی ادم اینهمه هزینه امپولها رو میده و تزریق هم میکنه و ریسک تحریک تخمدان رو میکنه بهترین حالتش اینه iuiهم انجام بشه خیلی کم پزشکی پیدا میشه این داروها رو بدون iuiبده iuiفکر کردی چیه؟ در حد 1معاینه است و از نظر اقدام به بارداری فقط 1بار نزدیکی محسوب میشه و بعدش باید خودتون هم نزدیکیهاتون رو ادامه بدید ivfو icsiکه نیست بگی جنین انتقال میدند تو رحم همون اسپرمی که تو نزدیکی معمولی هست را با سرم شستشو میدند تزریق میکنند همین ولی در کل اینماه هم کلی امیدوار باش هم نزدیکیهات رو دقیق انجام بده توی رویان به شوهر من گفته بودند بهترین حالت نزدیکی اینطوریه که 1ماه از 10 پریود 1 شب در میون روزهای زوج یعنی 10.12.14................. ماه بعد روزهای فرد یعنی 11.13.15................ البته وقتی hcgمصرف میشه روز 14.15.16 پشت سر هم بعد 1 شب در میون
مامان افسانه جان بارداری باور کن به تمام مقدسات عالم قسم تا 6 هفتگی هیچ علامت خاصی نداره نه تو خودت دنبال علامت بگرد که بارداری و نه دنبال علامتی که نیستی و پریود میشی من 2بار باردار شدم به خدا قسم هیچ حالت خاصی نداره مخصوصا تا قبل از تاریخ پریود که ابدا نمیدونم چی بگم دیگه امیدت به خدا
گفتم بهتون دکتر امپولم را قطع کرده و من کلی نگرانم و ............... با کلی التماس 3تا دیگه برام نوشت منم خوشحال که تا 3 هفته دیگه امپول میزنم حالا شوهرم رفته 13 ابان و هلال احمر ندارند و میگند نایاب شده نمیدونم حکمتش چیه ولی من نگرانم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.