سلام به همگی من یک بار سقط داشتم و الان دوباره حاملم و دکتر بهم پروژسترون و آس آ داده چون لکه دیدم . اما از وقتی قرص ها رو شروع کردم. لکه ها هرروزی شده . لطفا کمک کنید.کسی اینجوری بوده ؟؟؟؟؟؟؟
تا 3 ماه حول و حوش تاریخ پرید لک میدیدم....1 شب هم بیمارستان بودم...تحدید به سقط..اعصلبم خورد بود... ولی هفته 8 که قلب جنین دیده شد خیالمون راحت شد. نزدیکی و تحریکات جنسی نداشته باش....خیلی مضره تو این شرایط من که خودم بیشتر خوابیدم تو خونه...تا ماه 3 تموم شه...بچم سالم وخوب دنیا اومد ولی آخر هفته 36...که ربطی به لکه بینی نداره.
عاطفه جون منم پارسال یه سقط داشتم و الان تو هفته 6 بارداری هستم.دکتر به منم چند تا قرص داه برای جلوگیری از سقط که یکیش آ اس آ هستش.ان شا الله که هیچ اتفاقی نمیفته
دکتر من از همون ماه اول بهم آ اس آ داد من اولش ترسیدم و نخوردم اما گفت بخور چون باعث رشد بهتر جنین می شه البته مشکل دیگه ای نداشتم الان هم هفته 32 هستم و هنوز هم شبی 1 آ اس آ ب کلی قرص دیگه که دکتر داده می خورم فقط امیدوارم اگه این داروها سودی نداشت ضرر هم نداشته باشه
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.