صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 4 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

ازدواج به دختر با مردی که زنشو ظلاق داده

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

parichehr

1391/10/20   6:13 ب.ظ

من چندوقت ÷یش یه تای÷یک زدم راجب اینکه با دوستم بعد 7سال بهم زدم الان یه هواستگار دارم که از زنش جدا شده بنظرتون چیکار کنم

روزی که گذشت هیچ از او یاد مکن ...........فردا که نیامدست فریاد مکن .........برنامده و گذشته بنیاد منه .............حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
ميتي

1391/10/20   6:17 ب.ظ

یعنی موقغیت بهتری واسه ت به وجود نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

کشیدن انگشتان کشیده ی تو روی گونه های من....لذتی انکار ناپذیر است...من دنبال بهانه میگردم تا اسوده دستان شفا بخش تو را در دست گیرم....
مريم و مهتاب

عزیرم هر کاری می کنی سعی کن تصمیم درست و بگیری

مندي

اگه ادم خوبیه چه اشکالی داره

ميتي

1391/10/20   6:19 ب.ظ

واسه چی طلاق گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کشیدن انگشتان کشیده ی تو روی گونه های من....لذتی انکار ناپذیر است...من دنبال بهانه میگردم تا اسوده دستان شفا بخش تو را در دست گیرم....
jegar goshe

1391/10/20   6:21 ب.ظ

اصلا ملاک خوبی نیست چون خانومشو طلاق داده با شک بهش نگاه کنی.... با دقت موقعیته خودت و اونو در نظر بگیر

هرگز در زندگی این دو را ابراز نکن..نخست، آنچه نیستی و دوم ، همه آنچه هستی
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
merila

ببین برا چی زنشو طلاق داده؟؟؟

خدایا ازت سپاس گذارم به خاطر اینکه به زندگیم برکت داده ای و اکنون از راههایی که گمان دارم یا گمان ندارم، آرزوهایم را در جهت خیر و صلاح همگان، برآورده می کنی!
parichehr

نمیدونم اک�ر خواستگارام فرهنگشون با ما فرق داره من خانوادشونو کمی میشناسم یعنی داداش دوستمه از لحاظ فرهنگی و مالی بهم میخوریم این 2تا دلایل باع� جدایی من و دوستم شد واسه خودم مهم نیست چون از دوستم بخاطر اخلاقای بدش خیلی افسرده شذم واسه همین اگه این خواستگار شرایط منو داشته باشه واسم خیلی فرق نداره

در روز قیامت بیشتر گناهان مردم پرحرفی درباره اموری ست که به آنها مربوط نمی شود... پیامبر اکرم (ص)
مندي

1391/10/20   6:23 ب.ظ

البته اگه بچه نداره اگه داره که اصلا بهش فکر نکن

parichehr

1391/10/20   6:26 ب.ظ

نداره من شنیدم که زنش بد دهن بوده و نمیزاشته با خانوادش رابطه داشته باشه

گرنکوبی شیشه غم را به سنگ هفت رنگش میشود هفتاد رنگ
messi

1391/10/20   6:28 ب.ظ

من خودم با شخصی که قبلا طلاق گرفته ازدواج کردم و بینهایت خوشبختم ولی قبلش کاملا تحقیق کرده بودم و میدونستم شوهرم و خونوادش هیچ مشکلی نداشتن و کاملا بیطرفانه از هر کس تحقیق کردم شوهرم رو بیتقصیر میدونست و الان هم تو زندگی دارم میبینم که بهترین شوهر دنیاست الان یه بچه هم داریم که یک سال و نیمشه و فکر نکن اول ازدواجمه و از سرخوشی اینارو میگم پس اگر درست تحقیق کنی یه طلاق دلیل بر بد بودن طرف نیست
اما من از حرفات کتوجه شدم به خاطر اینکه از دوستت سرخورده شدی میخوای ازدواج کنی این دلیل درستی نیست باید به این دلیل ازدواج کنی که واقعا از خواستگارت خوشت اومده باشه زندگی زناشویی اینقدر بالا پایین و سختی داره که اگر واقعا با ایمان و علاقه واقعی به طرفت وارد زندگی نشی کم میاری... به نطر من اون دوستت رو کامل فراموش کن و شرایط خواستگارت رو با اون مقایسه نکن شاید از دوستت خیلی بهتر باشه ولی آدمی که تو میخوای نباشه

نازي مامان آرتين

1391/10/20   6:40 ب.ظ

ببین اگه الان سرخورده شدی منطقی تصمیم نمیگیری و فقط تو خواستگارت اون بخش مثبت ماجرا رو میبینی که تو دوست قبلیت نبوده.
مردی که یه ازدواج کرده شرایط خاص خودشو داره. من دیدیم که خیلی وقتا مشکل ساز می شه.
شما باید حسابی برای این آقا وقت بگذاری. بشناسیش و از حتی زنش هم تحقیق کن. (منطقی ازش بخواه که خودش آدرس همسر سابقشو بده تا با اون و خانوادش هم حرف بزنی)
ببین بعد از دعوا و طلاق هرکی هرچی دلش می خواد میگه. پسرخاله همسر من 2 بار جدا شد. بار اول گفتن دختره دوست پسر داشته و بار دوم همینو گفتن... دختره بددهن بوده... جالبه اینا انگلیس با هم آشنا شده بودن و یک سال قبل از ازدواح همخونه بودن... چطور آقا اون موقع متوجه نشده؟ یا نه... این توجیح خودشه چون دلیل منطقی طلاق نداشته...
بنابراین بهترین حالت اینه که با هسر سابقش هم حرف بزنی و خیلی منطقی، محتاطانه و بدون عجله اقدام کنی عزیزم

parichehr

1391/10/20   7:30 ب.ظ

بنظرتون الان من باهاش اشنا شم بعد به مامانم بگم یا از اول به مامانم همه چیو بگم؟

در روز قیامت بیشتر گناهان مردم پرحرفی درباره اموری ست که به آنها مربوط نمی شود... پیامبر اکرم (ص)
به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 9.179688E-02 seconds