صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 4 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

همه چیز در مورد استانبول

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 124 از 193 |< <119120121122123124125126127128>>|

مهربان..

1391/6/8   11:00 ب.ظ

اقا کوروش خوب من سخته برام بین این همه پست دنبال اسم آژانس بگردم
کاش زحمتش و میکشید میگفتید

yekta

1391/6/9   12:32 ق.ظ

اقا کورش اسم هتلتون چی بود؟وسایل نقلیه عمومی تا کی کار میکرد؟

نسيم بانو

1391/6/9   7:34 ق.ظ

ممنون مونا جون من صفحه اول رو خوندم ولی خوب می خواستم از کسائی که تجربه کردن بپرسم که از بین این هتلها کدوم با کیفیت تر و بهتر هستن : گلدن ایج 1 و2 ..... کریستال .... تایتانیک...پارک رویال

دنبال یک هتل 4 ستاره خوب تو تکسیم هستم .

سوال دیگه اینکه ما برای 20 شهریور بلیط داریم، می خواستم بپرسم حراجها تا اخر شهریوره یا 15 شهریور ؟

ممنون میشم پاسخ بدین.

سيما

1391/6/9   12:00 ب.ظ

سلام دوستان و با تجربه گان عزیز
تو رو خدا من رو هم راهنمایی کنید به شدت وقتم کــــــــــمه
به نظرتون اواخر شهریور (از بیستم به بعد) برای سفر به استانبول خوبه؟ از نظر آب و هوا...مثلا برای پارک آبی خیلی سرد نمیشه؟ بعد اینکه توی یه هفته هم آنتالیا بریم هم استانبول بهتره یا فقط استانبول؟ استانبول به اندازه ی یه هفته جا برای گردش داره یا سه روز بسشه؟
تو رو خدا لطف کنید جواب سوالای من رو هم بدید..خیلی گیرم...

خانومای مهربون میشه برای سلامتی خاله ام یه حمد شفا بخونید شاید خدا دعای شما رو مستجاب کرد.... :(
كورش

1391/6/9   12:57 ب.ظ

من یه لینکی براتون میذارم مطمئنم که خیلی بدردتون میخوره .. اما اگه باز سوالی داشتین بپرسین درخدمتم ...

http://zaye.persianblog.ir/post/401

شما اول توی سایت بالا برید خیلی چیزها دستتتون میاد ..

مراکز دیدینی در سفر استانبول به نظر من ..

مسجد ایاصوفیا
و مسجد سلطان احمد

پارک گل خانه

کاخ توپکاپی است .. که هر سه تای آنها را میشه توی یه روز گشت ...

کاخ توپ کاپی که رفتین حتمآ و حتمآ یه مترجم که هدفون هست و همه چیو بهتون به فارسی توضیح میده بگیرزین وگرنه یا باید وقت زیادی بذارین تمام نوشته هارو به انگلیسی بخونین و یا با ازش سرسری بگذرین ... واقعآ توپ کاپی دیدن داره
جزایر پرنسس که اگه کسی استانبول بره ولی نره جزایرو ببینه انگار جائی نرفته .. مخصوصآ جزیره آخرو که اسمش بیوک آداست . از تکسییم با فونی کولر میتونین برین ایستگاه کاباتاش و از ایستگاه برای جزایر بلیط بگیرین و برین
..
فوق العاده است حتمآ برین خوش میگذره

ساحل برای آب تنی تفریح خوبیه که من بارهای قبل به ساحل کیلیوس رفتم ... از تکسیم توی ترمینال اتوبوسها که بپرسین کیلیوس خودشون اتوبوس اون مسیره بهتون نشون میدن ..ایستگاه آخر اتوبوس که پیاده شدین ون داره که میبره منطقه کیلیوس که لب آبه .. البته به طرف بیو ادا که میرین هم میتونین هم تو بیوک آدا و هم تو. جزایر قبلیش آب تنی کنین اما کیلیوس بهترا که از تقسیم میشه رفت

پارک آبی دلفین ها که دفعه قبل من رفتم خوب بود .. میتونین از آژانسهای توی خیابان آکسارای که غالبآ ایرانی هستن برنامه رفتن به اونجارو بگیرین .. البته برای هر نفر با ورودی به پارک آبی و رفت و برگشت و ناهار نفری 35 دلار میشه

اما پارک آبی اکوا مارین هم خیلی خوبه که من ایندفعه اونجا رفتم .. بلیطشو هم میتونین از مغازه های توی کوچه های تقسیم و هم از آژانسهای اکسارای تهیه کنید .. البته ضلع شرقی میدون تقسیم هم همه روزه از 8 صبح تا 10 صبح مینی بوس هاش میان و مجانی سوار میکنن و تا اونجا میبرن و برگشتشم هم خودشون برمیگردونن ... جالب اینکه ورودیش واسه خانمها 4 لیر بود و واسه آقایان 23 لیر ...
مراکز خرید خوب به نظر من چند جاس فقط

1_ پاساژ الوویوم ... میتونین از اکسارای سوار مترو بشین ایستگاه زیتون برنو پیاده بشن ...از پل هوائی که آمدین پائین از هر کی بپرسین ون های اونجارو بهتون نشون میده .. البته ون ها از مسیر مرتر نیز میگذرن که اون محله هم برای خریده اما کیفیت نداره .. اونجا برای عمده خر ها خوبه .. اولوویم رو خوب بگردین محاله چیزی واسه خرید پیدا نکنین .. من دو تا آدیداس فوق العاده خوب گرفتن از اونجا .. یکی از نمایندگی ادیداس که 40 درصد تخفیف گرفتن و یکی هم از فروشگاه FLO تو همون پاساژ که 60 درصد تخفیف داشت اونم ادیداس اصل ..
2_ پاساژ فوروم استانبول ## از اکسارای که سوار مترو خط قرمز که همون خط اصلی فرودگاه آتاتورک محسوب بشه سوار بشین ایستگاخ پنج پیاده بشین فوروم را میبینین .. ضمنآ پائین فوروم یه اکواریوم بزرگ داره که خیلی تعرف میکنن .. منم ایندفه میخوام اونجارو ببینم ..

آکواریوم هم حتمآ برین که فوق العاده است .. حتمآ رفتین با خودتون دوربیم ببرین ..
کلا فوروم هر چی بگریدین واسه خرید بازم کمه .. من که فکر کنم حداقل یه روز کامل واسش کمه ..

3_ مرکز خرید استقلال _ که از میدان تقسیم اول خیابونش شروع میشه ..

4_ خیابان عثمان بیک # تا بالای این خیابان پر بوتیک هست .. جنسهای خوبی هم داره .. اینجارو هم حتمآ برین .. اواخر خیابان پاساژ زیبای جواهر هست که تقریبآ تمام برند ها توی این پاساژ مغازه دارن .. فوق العاده است .. من که هر بار میرم از صبح شروع میشه و آخرش از روی خستگی از این پاساژ میام بیرون

5_ خیابان لالعلی و اکسارای هم بدک نیست یه سری بزنین .. میشه توش یه جنس های خوبی پیدا کرد .. من که تو سفرهای قبلی چیزی به چشمم نخورد که از اونجا بگیرم .. اما کت و شلوار های ارزونی داره ..

6_ منطقه بغداد در قسمت آسیائی هم برین ... من یه بار رفتن خیلی خوب بود .. اونم از کاباتاش و یا امین اونو میتونین سوار کشتی های بایرا م پاشا یا کادی کوی بشین ... از اسکله که پیاده شدین برین سوار ون های بستان چی بشین و بخواین که بغداد پیاده بکنه ..
از امین اونو سوار تورهای دو ساعته تنگه بسفرو بشین خیلی خوبه میبره تا بالای تنگه و برمیگردونه .. دیدن داره

زیاد هم سعی نکنین جاهای دیگه برین .. چون این چند جائی که بهتون گفتم خودش برای سفر اول کافیه و وقتتونو پر میکنه .. البته ناگفته نماند که بازار بزرگ که بهش میگن کاپالا کارشی کا بازار سرپوشیده است هم برای دیدن خوبه .. مخصوصآ واسه خانمها .. پر لباس های تو خونه و زیر لباسی های ارزونه ... سعی کنین از پشت مسجد امین اونو برین توش و کوچه های قبل بازارو خوب ببینین ..

كورش

1391/6/9   1:02 ب.ظ

http://www.trtrip.com/images/stories/maps/istanbul/IstanbulHarita.jpg

كورش

1391/6/9   1:04 ب.ظ

هتل توی تکسیم اونم 4 ستاره زیاده ...

برین ببین انتظار شما از اون هتل چیه آخه ..
توی سایت هتل های استانبول برین همشونو با عکس نشون میده ..

من چندتاشو میگم

گرین پارک تکسیم
تایتانیک
گلدن ایج
الیت وورد
تکسیم گونن
لیون ......

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
كورش

1391/6/9   1:06 ب.ظ

ببینید هتل هایی که بهتون گفتم رو همشو نرفتم ..
من سالهای قبل اول رفتم سور ملی که تو خیابان شیشیلی هست 5 ستاره بود .. ای بدک نبود ..

دفعه بعد رفتم هتل گلدن ایج 2

که این هتل با هتل لیون فضای مشترک داره .. یعنی لابی صبحانه و استخر و ماساز و خیلی چیزهاش مشترکه .. حتی از لابی طبقه اولش میشه تو هم رفت آمد کرد .. اما اطاقاش جداگانه است .. فقط بگم که لیون تقریبآ شبی 50 هزار تومان ارزونتره ...
سال بعدش که پارسال بود رفتم هتل تکسیم گونن .. تو همون تکسیمه .. خیلی تمیزه .. من این هتل رو فقط به خاطر باشگاه بدن سازی و استخرش انتخاب کردم ... اما اطاقاش خیلی کوچیک بود اما در عوض تمام وسایلش مثل تلوزیون ، تخت و ... امروزی تر و نو بود ..
بقیه هتل هایی هم که بهتون گفتم چون تو همون منطقه واقع شده روزی چند بار از جلوشون رد میشدم فقط ..توشونو دیدم معلوم بود که خوبن ..

کورش
1391/5/9 5:31 ب.ظ

سلام خانم فرزانه

من با آزانس آریا منش بلیط دارم ...

قیمت 9 شب و 10 روز با هتل لیونو بهم داده 1300000

البته با پرواز زاگرس .. تا حالا با این خط هوائی نرفتم .. اما میگن که بد نیست .. اما قیمت تورم فوق العاده خوبه .. مگه نه ؟

من با آزانس آریا منش بلیط داشتم ...

قیمت 9 شب و 10 روز با هتل گلدن ایج 1 و بهم داده 1300000

البته با پرواز زاگرس .. تا حالا با این خط هوائی نرفتم .. اما میگن که بد نیست .. اما قیمت تورم فوق العاده خوبه .. مگه نه ؟

كورش

1391/6/9   1:10 ب.ظ

سلام به تماممممممممم دوستان

ببینید پرواز زیاد مهم نیست ... چون 2.30 همش پروازه ..

حالا میخواد ماهان باشه یا ترکیش یا زاگرس و .....

اونجارو عشقه بابا ... حالا هر کی هر جوری و بهر قیمتی گرفته ، دیگه گرفته .. این هتلهایی هم که شما میگین همش خوبه .. تفاوت چندانی با هم نداره .. به اونجا فقط باید فکر کرد ..
من با آژانس آریا منش تور گرفتم .. قیمتهاش فوق العادس .. چون خودش پروازهای این ایام رو خریده و به آژانسهای دیگه میفروشه ..
021_88757383

مدیر آژانس آقای امیدی است .. بگین از طرف آقای حیدری معرفی شدیم .. اگه گرون داد به من خبر بدین من کمکتون میکنم...

كورش

1391/6/9   1:20 ب.ظ

ببینید هتل هایی که بهتون گفتم رو همشو نرفتم ..
من سالهای قبل اول رفتم سور ملی که تو خیابان شیشیلی هست 5 ستاره بود .. ای بدک نبود ..

دفعه بعد رفتم هتل گلدن ایج 2

که این هتل با هتل لیون فضای مشترک داره .. یعنی لابی صبحانه و استخر و ماساز و خیلی چیزهاش مشترکه .. حتی از لابی طبقه اولش میشه تو هم رفت آمد کرد .. اما اطاقاش جداگانه است .. فقط بگم که لیون تقریبآ شبی 50 هزار تومان ارزونتره ...
سال بعدش که پارسال بود رفتم هتل تکسیم گونن .. تو همون تکسیمه .. خیلی تمیزه .. من این هتل رو فقط به خاطر باشگاه بدن سازی و استخرش انتخاب کردم ... اما اطاقاش خیلی کوچیک بود اما در عوض تمام وسایلش مثل تلوزیون ، تخت و ... امروزی تر و نو بود ..
بقیه هتل هایی هم که بهتون گفتم چون تو همون منطقه واقع شده روزی چند بار از جلوشون رد میشدم فقط ..توشونو دیدم معلوم بود که خوبن ..
من با آزانس آریا منش بلیط داشتم ...

قیمت 9 شب و 10 روز با هتل گلدن ایج 1 و بهم داده 1300000

البته با پرواز زاگرس .. تا حالا با این خط هوائی نرفتم .. اما میگن که بد نیست .. اما قیمت تورم فوق العاده خوبه

سيما

1391/6/9   1:20 ب.ظ

سلام کورش خان...
لطف میکنید جواب سوال من رو هم بدید؟
در مورد سفر به آنتالیا و استانبول در اواخر شهریور ماه، و اینکه هوا برای پارک آبی سرد نباشه...
ممنون

خانومای مهربون میشه برای سلامتی خاله ام یه حمد شفا بخونید شاید خدا دعای شما رو مستجاب کرد.... :(
كورش

1391/6/9   1:25 ب.ظ

سلام مجدد

اطلاعات بالا برای سفر به استانبول فکر کنم بانداتزه باشه ... مخصوصآ لینک هایی که گذاشتم و حتمآ حتمممممآآآ برین ببینین و از روی نقشه هاش یه کپی با خودتون ببرین ..

اما خانم یکتا ... وسایل نقلیه اش تقریبآ تا 12 بازه ... اما سعی نکنید بیستر از این موقع دور از هتلتون باشین یا اگه هم بودین حتمآ با تاسی تردد کنین ..

كورش

1391/6/9   1:36 ب.ظ

سلام به خانم سیما

من تور ترکیبی رو اصلا پیشنهاد نمیکنم بهتون .. چون استانبول یه چیزه دیگس ... همه چی هم داره .. آنتالیا فقط آب تنی و هتل دیسکو مشروب و واسه مجردها هم که نگین دیگه ... اما استانبول هم گردشه هم دیدنیه هم خریییییییییید خوبی داره که هیچ کجا نداره ..

اما اواخر شهریور هوا به گرمی الان نیستش .. منم فکر کنم بار اول نیمه دوم شهریور رفتم هوا بدک نبود میشه شنا کرد و پارک آبی رفت ... اما سعی کننین به هفته اخر نیفته .. اما بازم میشه رفت .. البته از هواشناسی مرتب دنبال کنین .. چون ممکنه هفته آخر بارندگی ها شروع بشه ...

سيما

1391/6/9   1:37 ب.ظ

ممنونم از اطلاعات کاملتون

كورش

1391/6/9   1:38 ب.ظ

اگه سوالهای دیگه هم داشتین میتونین به بهم زنگ بزنین جواب سوالتونو میدم تا اونجائی که بتونم ...

09127110517

کورش

نسيم بانو

1391/6/9   1:51 ب.ظ

سلام اقای کورش ..... ما سری قبل که رفتیم استانبول هتل تایتانیک بودیم و خیلی راضی بودیم ولی امسال جا نمی ده ! شما می دونید که پارک رویال یا گلدن ایج 2 در چه سطحی هستند ؟
یا اگه هتل 4 ستاره خوب دیگه ای در حد تایتانیک می شناسید ممنون میشم معرفی کنید.

گلدن ایج 1 که ظاهرا دوستان راضی نبودند و کریستال رو هم به خاطر سر و صدای زیاد تائید نکردند.

ضمن اینکه حراج مراکز خرید تا اخر شهریور ادامه داره یا 15 شهریور تموم میشه ؟

yekta

1391/6/9   1:58 ب.ظ

اقا کورش دیسکو خوب میشناسی؟

كورش

1391/6/9   4:54 ب.ظ

توی خیابان استقلال دیسکو و بار زیاده ..
اهمشون خوبو امن هستن ..
اونجا برین بپرسین خودشون نشونتون میدن ..
ضمنآ در نظ داشته باشین که دیسکو ورودی داره .. اما نایت کلاپ و بار ورودی نداره معمولآ و همه سر میزاشون و یا فضای وسط میرقصن ...
چیزی که زیاده اونجا این چیزهاست ...
اما در مورد حراج که حتمآ تا آخر شهریور حراج هست ... چون آخر فصل داره نزدیک میشه و باید جنساشونو بفروشن دیگه .. الان که اوجش بود .. مخصوصآ منگو توس استقلال که همه چیو حراج کرده بود .. اما به نظر من دنبال جنس مارک دار رفتن تو اونجا اشتباهه .. جنسها همشون عالین .. حالا هر مارکی که میخواد باشه .. البته به جز لباس ورزشی که مارکدارش یه چیزه دیگس ... توی فوروم استانبول یه مغازه بزرگ به اسم BOYER هست که MULTI BRAND هست .. تمام برندها رو داره .. مدلهاشم با فروشگاههای برندی که خودشون جنس دارند مثل ماوی و یا رانگلر و یا لی و حتی آددیداس فرقی نداره .. اونجا که برین خیلی برندهارو یکچا دارین .. دو طبقه هست .. ما که هر سال کلی از اونجا خرید میکنیم فقط ..
اما اگه دنبال شلوار لی خوب و به قیمت هستین حتمآ MAVI اولویوم رو یه سر بزنین .. به غیر از رگال مدلهای جدیدش بقیش قیمتهاش نصف میشه ... مثلآ اگه مدل امسال رو زده باشه 120 لیر .. مدل پارسال و سالهای قبل رو میتونین 60 لیر بخرین ...
از ال سی که اصلآ نمیشه غافل شد .. همش خوبو به قیمته ... البته سالهای قبل که آدم میرفته با لیر 600 تومان عادت کرده امسال یه کم زورش میاد لیر 1250 تومان بده بخره .. اما چاره چیه !! اون جنسها اصلآ اینجا پیدا نمیشن .. نه کیفیتشون و نه قیمتشون ...

یه پیشنهاد دیگه دارم واستون که حتمآ برنامه سفر برای خودتون بگذارین .. چون وقت کم میارین ... برنامه حسنش به اینه که به چه کنم چه کنم امروز نمیافتین ...

راستی بزای کفش هم حتمآآآآ یه سری به فروشگاههای FLO بزنین ..
چون حراج خیلی خوبی دارن .. حتی کفشهای راحتی و مهمونیو ورزشی و ...
من یه شب از FL0 توی استانبول برای خرید چند تیکه کفش و لباس ورزشی که شده بود 170 لیر .. 95 لیر پای صندوق پرداخت کردم ... خدار رو شکر هم خرید خوب بود هم گردش و هم خوردو خوراک ... اما یه پیشنهاد دیگه .. اگه تونستین یه وعده غذای ایرونی کنسرو شده برای خودتون ببرید که اگه هوس کردین مثلآ قیمه یا قورمه بخورین بی نصیب نباشین ..
برای کسائی که بار چندمه میرن استانبول باید بگم که گوشی موبایلشونو که میخوان با خودشون ببرن اگر سالهای قبل با اون گوشی رفته باشن توی ترکیه گوشیو حتمآ باید REGISTER کنن و الا نمیتونن سیم کارت ترکیه داخلش بندازن و اگه بخوان بندازن 120 لیر هزینه REGISTERE .. من که گوشی ایرانمو روشن کردم و همراه اول هم بهم بخاطر ورود به ترکیه پغام داد و گفت .. هزینه مکالمات در ترکیه تخفیف داره دقیقه ای 2500 تومان با ایران و با ترکیه 700 تومان و پیامک 500 تومان ... اما دو روز آخر بعلت بالا رفتن هزینه میاندوره ام گوشیم یکطرفه شد ... معلوم شده که همش دروغ بوده و تخفیفی در کار نبوده .. بهتره یه گوشی که تا حالا پاش به ترکیه نرفته با خودتون ببرین ...
یه ترک سل توش بندازین و اونجا اگه همسفر دارین باهاشون تماس بگیریرین و اگه خواستین برین کال شاپ با ایران صحبت کنین و یا اینکه بگین از ایران بهتون زنگ بزنن ...

كورش

1391/6/9   5:03 ب.ظ

هتل امسال من گلدن ایج 1 بود .. راضی بودم ... اما هتل تکسیم گونن که پارسال بودم کوچیک تر بود اما وسایلش خیلی نو تر و بهتر بود ... برای کسائی که نمیخوان از استخر روباز اهتل استفاده کنن به نظر من GREEN PARK TAXIM و گلدن ایج 2خیلی خوبه .. اطاقاش خیلی بزرگه ... مخصوصَآ برای کسائی که بچه کوچیک داشته باشن ..

از رفتن به دیسکوهای منطقه اکسارای و لالعلی بشدت پرهیز کنین .. اونجه برای خرید رفتن هم به نظر من مفت گرونه ...

توی تکسیم و اطرافش همه چی پیدا میشه ...

yekta

1391/6/9   11:17 ب.ظ

اقا کورش میشه درموردنایت کلاب یه توضیح بدین؟خودتون جای خاصی رو پیشنهاد نمیدین؟راستی در مورد هتل دسیتی تو اکسارای چیزی مدونید؟ببخشید خسته کردمتون

به روز رسانی خودکار نوشته ها:
صفحه 124 از 193 |< <119120121122123124125126127128>>|

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 1.200928 seconds