2737
2739
عنوان

دونات های خوشمزه سایو + عکس

13803 بازدید | 86 پست
http://s4.picofile.com/file/8282802718/image.jpeg اماده شدش مراحل کار 👇🏻👇🏻 http://s1.picofile.com/file/8282802792/image.jpeg http://s3.picofile.com/file/8282803000/image.jpeg http://s3.picofile.com/file/8282803084/image.jpeg
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

دونات مواد لازم شیر ولرم یک لیوان ارد ٥٠٠ گرم ( چهار لیوان) تخم مرغ دو عدد پودر خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری نمک نوک چاقو شکر چهار قاشق غذاخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری کره ٧٠ گرم ذوب شده روغن برای سرخ کردن شکلات و رنگ خوراکی و پودر قند برای تزیین اول کار دو تا تخم مرغ رو داخل کاسه میشکنیم نوک چاقو نمک وو اضافه میکنیم خوب با قاشق هم میزنیم که از لختگی دربیاد وانیل رو اضافه میکنیم هم میزنیم حالا کره ذوب شده که خنک شده رو اضافه میکنیم هم میزنیم شکر رو هم اضافه میکنیم در حال هم زدن کم کم پودر خمیر مایه رو اضافه میکنیم و همینطور در حال همزدن کم کم شیر رو اضافه میکنیم شیری که گرمه ولی دست رو نمیسوزونه حالا چهار لیوان ارد رو سه بار الک میکنیم و سه لیوانش رو اروم اروم اضافه میکنیم و هم میزنیم با قاشق لیوان چهارم رو کم کم اضافه میکنیم و حالا با دست شروع میکنیم به ورز دادن ده دقیقه خمیر رو ورز بدید اگه به دستتون میچسبه دستتون رو خیس کنید بعد خمیر رو انتقال بدید به قابلمه ای که از قبل چرب کردید بعد درش رو بزارید دورش یه پتو نازک بپیچید بزارید کنار بخاری به مدت یک ساعت ( مال من حدود یک ساعت و نیم طول کشید تا ور بیاد ) تا دو ساعت هم اشکال نداره نشونه ور اومدن اینه که حجمش دو برابر میشه و انگشت که توش میکنی خمیر نمیچسبه به دستتون حالا کف یه سینی بزرگ رو یکم چرب میکنیم بعد ارد پاشی میکنیم خمیر رو روی سینی به کمک کف دست یا وردنه باز میکنیم قطرش حدود یک سانت بعد با کاتر دونات که تو عکس مشاهده میکنید قالب میزنیم با این مقدار مواد ٣١ عدد دونات به دست میاد حالا دونه دونه خمیر های قالب زده رو اروم منتقل میکنیم روی سینی هایی که کفش چرب شده بعد روش رو سلفون میکشیم نیم ساعت دیگه استراحت کنه و یکم حجیم بشه بعد روغن رو تو یه ظرف کوچیک و گود داغ میکنیم دونه دونه سرخشون میکنیم اول که انداختیم تو روغن چند ثانیه صبر میکنیم بعد با قاشق روش روغن میریزیم تا پف کنه بعد سریع برگردونید نزارید یه طرف کامل سرخ بشه بعد طرف دیگه یه طرف یکم که طلایی شد بر گردونید یعنی هر دو طرف همزمان طلایی بشه بعد بزارید رو دستمال کاغذی تا روغن اضافه اش بره بعد روشون پودر قند الک کنید یا مثل من دونات ها رو تو شکلات اب شده فرو کنید یک طرفش رو یا اینکه شکلات سفید رو رو بخار کتری ذوب کنید اگه سفته کمی اب اضافه کنید رقیق بشه بعد یه قطره رنگ خوراکی اضافه کنید هم بزنید خوب که رون شد یک طرف دونات رو توش فرو ببرید اخر سر هم روش ترافل های رنگی بپاشید نوش جااااان
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
2728
2738
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687