با خساست همسرم چیکار کنم؟

سلام و عرض ادب. ببخشید من مدتی هست که به عقد آقایی در اومدم که در زمانه تحقیق هیچکس ازش بد نگفت و همه اون رو تایید کردن و بنا به شناخته خانوادگی که داریم از خانواده  فوق العاده باشخصیتی هستن ولی متاسفانه چندین بار اتفاق افتاده که من چیزهای کوچک و کم هزینه ویا حتی بی هزینه خواستم که ایشون به کل از یاد بردن و یا کلا به روی خودشون نمیاوردن دو سه بار هم که مادرم فهمیده میگن این کاراش از قصد نیست و از روی بی تجربگی هست که من هم قبول دارم ولی میترسم اینطور نباشه و این از خساستش باشه الان من راه حلی میخوام که باهاش،کنار بیام چون واقعا یه سری ویژگی های زیادی داره که تو هر مردی پیدا نمیشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
بهتره يكي دو بار ديگر امتحان كنيد مثلا يه چيزي بخواهيد و چند بار ان را مطرح كنيد كه ببينيد ايا واقعا ناخواسته فراموش ميكنند يا سعي بر ناديده گرفتن اين موضوع دارند و بعد از ان اگر ديديد عمدي است راجب ان صحبت كنيد و علت را جويا شويد .