سلام من۲۳ سالمه.۵ ماه طول پریودم شده بود ۵۰ روز ۵۰ روز. دکتر رفتم سونو و ازمایشات لازمو دادن و گفتن مشکلی نیست و وقتی براشون توضیح دادم که دانشجوم و کلی کار و این چیزا گفتن از استرسه.قرص دوفاستون نوشتن.گفتن این ماه اقدام و شروع کن‌. من ۷ اسفند کیت تخمک گذاریم مثبت شد هم شب قبلش هم همون شب هم شب بعدش نزدیکی داشتم. میخواستم بدونم آیا باید کل ماه و اقدام کنم؟چون میگن کیت مثبت ینی ۱۲الی۳۶ساعت بعدش تخمک گذاری هست و اگر اسپرم باشه لقاح تشکیل میشه.

و اینک ایا میتونم تواین مدت که نمیدونم باردارم یا نه رنگ مو بدون دکلره بزارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل مترجم زبان وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام تا زمان قطعی شدن بارداری دکلره نکنید بهتره اما رنگ مشکلی ندارد
بله از زمان مثبت شدن کیت تا 72 ساعت بعد تخمکگذاری اتفاق می افته
بهتره یک هفته قبل از تخمکگذاری یک شب در میان تا دو روز بعد تخمکگذاری نزدیکی کنید