سلام. 25 ساله هستم یه پسر 3 ساله دارم 6 سال هست ازدواج کردم.موضوعی که آزارم میده شوهرم اصلا در هیچ زمینه ایی با من مشورت نمی کنه.برای هر اتفاقی باید برادرشوهرام نظر بدن .میخواد ماشین بفروشه با داداشش تصمیم گرفتن .به من توجه نکرد.من باید از زبون مادرشوهرم بفهمم.باهاش قهرکردم میگه همینه که هست میخوای برو میخوای بمون خیلی گستاخ و خودخواه هست.برای من خرج نمیکنه برای پیرامون و زندگیمون خرج میکنه اما من نه. واقعا حس بی ارزشی و فقط یه هم خواب بودن براش دارم.بارها هم باهاش حرف زدم اثر نداشته.دیگه نمیدونم چه کنم لطفا بهم کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
 این نحوه برخورد همسرتان علتهای متفاوتی می‌تواند داشته باشد ، باید این رفتار ریشه یابی شود تا علت اصلی  آن مشخص شود .رفتار خودتان را مورد ارزیابی قرار دهید .
بااهداف و برنامه های همسرتان چگونه برخورد میکنید ؟
آیا آنها را به تمسخر نمیگیرید ؟
آیا مدام با او مخالفت میکنید ؟
آیا مدام اورا  سرزنش و انتقاد میکنید ؟
آیاتا به حال به عمد نظرمخالف نظر خانواده وی نداده اید؟
آیا احساسی رفتار نمیکنید ؟
گاهی اوقات رفتارهای ما باعث میشود همسرمان با ما مشورت نکند شاید انقدر با وی مخالفت کردید ،که میداند پاسخ شما همیشه منفی است و چون شما  همیشه با برنامه های او مخالفت میکنید به همین دلیل با شما مشورت نمیکند .بیشتر روی روابط تان تمرکز کنید تا علت این رفتار را پیدا کنید.مهم ترین عامل این است که شما باید اعتماد همسرتان را جلب کنید ،تلاش کنید ابتدا خودتان در امورتان از  ایشون مشورت بخواهید .
منتظر نمانیدتا همسرتان با شما مشورت کند ،شما پیشنهاد دهید .هر چه شناخت شما از همسرتان بیشتر شود ،هم شما با نوع و‌روش استدلال های همسرتان آشنا میشوید و میتوانید پیشنهادات متناسب با نوع استدلال وی ارائه دهید و هم اعتماد همسرتان نسبت به شما بیشتر میشود و در نتیجه در موقعیت های مختلف با شما مشورت می‌کند .

                            شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻