سلام. من یه پسر ۱۷ ماه دارم اصلا تنها بازی نمیکنه همش باید باهاش بازی کنم به هیچ کارم نمیرسم این موضوع طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيزم سلام
فرزند شما بسيار كوچك است و اينكه انتظار داشته باشيد تا به تنهايي بازي كند انتظار مناسبي نيست و پيشنهاد ميكنم كتاب هايي مرتبط با بازي اين گروه سني را خريداري كنيد و اجازه دهيد در كنارتان بازي كند و با بازي هايي مانند دالي موشه و قايم باشك  كم كم زماني را براي كاهش وابستگيش به شما ايجاد كنيد.