چرا نمیتونم با کسی دوست بشم؟

سلام. من یک خانم ۳۶ ساله هستم یه پسر ده ساله دارم سوالم اینه چرا تا به این سن نتونستم هیچ دوست صمیمی ای داشته باشم. زمان مجردیم دو سه نفری بودن که هنوزم هستن .اما اونا وقتی ازدواج کردن دیگه حتی سراغی ازم نگرفتن گاهی میبینمشون میگم خونه منم بیاید میگن باشه ولی هیچ وقت نمیان چند باری رفتم خونشون .یه دختر عمو هم دارم که از بچگی با هم بودیم اونم گاهی یه پیامی چیزی بهم میده ولی خونم نمیاد منم خونه اون چند باری رفتم.هیچ کسو ندارم هر چند سال یکبار خونه عوض میکنیم با همسایه ها مهربونم خوش برخوردم ولی هیچ کس منو جدی نمیگیره هیچ کسو به غیر از سه تا خواهرام ندارم.اگر اونا زمانی برن سمت خانواده شوهرانشون من واقعا به معنای واقعی هیچ کسو ندارم که باهاش دلم گرم بشه .خیلی دلم میگیره چطور میشه یه آدم انقدر تنها باشه تو مدرسه هم فقط یک دوست داشتم که اون با همه حشر و نشر داشت اما من همون موقع هم به غیر اون کسی و نداشتم که الان اونم ندارم آدم درون گرا یی هستم .میترسم پسرمم همین جور بشه شوهرمم با همه ارتباط میگیره ولی اونم مثل من هیچ دوست صمیمی نداره که اونم خانواده داشته باشه بخواد بیارش تو خونمون و باهاش رابطه برقرار کنه.تو مسافرتها وقتی میبینم همه با دوستاشون اومدن و من انقد تنهام دلم میگیره لطفا بگید مشکل از کجاست و من باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز
با توجه به گفته هاي خودتون به نظر مياد بايد رفتار هاي خودتون رو بررسي كنين. براي حفظ روابط بايد تلاشم كرد و زمان گذاشت اما اگر اينكار را هم ميكنين بهتره رفتار هاتون رو زير نظر گرفته و بررسي كنين. در زمينه ارتباط موثر،آيين دوست يابي حتما كتاب تهيه كنين و مطالعه كنين خيلي بهتون كمك ميكنه و اگر خودتون به نتيجه ي دلخواهتون نرسيديد در كنار يك مشاور اين كار را انجام بدين.