سلام من خیلی نگرانم دخترم نزدیک ۱۱ماهشه ولی دست نمیگیره بلندشه خودش شیشه شیرشو نمیگیره نشستن هم از یکطرف تعادل نداره از اون سمت میوفته باز خودشو بلند میکنه میشینه باز بعد چند دقیقه میوفته اگر جیزی توی دستش باشه دیگ نمیوقته باهاش بازی میکنه مشکل چیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. خیلی نگران نباشید. برخی بچه ها ممکن است بطور سرشتی یا وراثتی کمی از نظر حرکتی عقب باشند که خودبخود خوب می شوند..  برخی موارد هم به علت مشکلات عصبی یا اسکلتی ممکن است تاخیر داشته باشند که نیاز به مداخله دارند.. تو سن یازده ماهگی باید غلتیدن و خزیدن و چهار دست وپا و ایستادن کسب شده باشد ولی برخی به علت غیر مشخص کمی تاخیر دارند. وقتی برای واکسن مرکز بهداشت می برید حتما کودک توسط پزشک کودکان معاینه شود.  در مواردی که احساس شود کودک بطور غیرطبیعی تاخیر دارند معاینه توسط پزشک مغز و اعصاب کودکان ضروری است. شرکت در جلسات کاردرمانی برای درمان تاخیر حرکتی بسیار مفید است.

تجربه شما

سلام ممنون از اینکه جوابمو دادین ناگفته نماند دخترم ۱ماه

 زودتر بدنیا اومده.تا ۶ ماهگی هم در گهواره بوده .تازه رقته در ۱۱ماهگی دندون دراورده.من خیلی نگران هستم و همیشه غصه میخورم که چرا مثل بقیه نیست. وزنش ۱۱قدش ۷۶ بنظرتون خوبه؟