بازی جنسی کودک

سلام دختری 2 ساله دارم از سال دوم به بعد دیدم که بالشتو میندازه زمین و خودشو روش میماله تا چند ساعت،، اکثر اوقاتم تکرار میکنه،این رفتارش از کجا شروع شده آخه دو ساله خیلی کوچیکه ،خواهشا بگید من چه راهی پیش بگیرم کاملا ترک کنه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل _ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
تربيت جنسي از همان ابتداي زندگي كودك شروع شده و در ابتدا تنها كنجكاوي جنسي است و در صورتيكه اين كنجكاوي بصورت عادت در بيايد اين رفتارها از كودك ديده ميشود و با تكرار كلماتي مانند نكن، زشته و ... بيشتر تكرار ميشود و بدون شك رفتار جايگزيني براي آن وجود نداشته است.
پيشنهاد ميكنم جهت بررسي بيشتر حتما بصورت جدي تر اين مسئله را در مساوره حضوري پيگيري نماييد و سعي كنيد حتما كلاس تربيت جنسي شركت نماييد تا با مراحل رشد او و نحوه مراقبت جنسي آشنا شويد و همچنين سعي كنيد هرزمان متوجه اين رفتار شديد بدون اينكه او متوجه شود كه شما ديديد يك بازي لذتبخش را جايگزين كنيد و فورا محيطش را تغيير دهيد.