با عرض سلام و خسته نباشید. من 6 ماهه برای بارداری تلاش میکنم. از جمله اقداماتی که انجام دادم عکس رنگی از رحم بود که لوله هام باز بودن و نمونه برداری از رحم هم داشتم که گفتن جوابش خوبه و تخم دان هام کار میکنن. همسرم هم آزمایش داد و مشکلی نداشت. سیکل منظم 28 روزه دارم و هر ماه کیت تخمک گذاریم مثبت میشه. ماه پیش دکترم گفت ترشحات زنانه ام کمه و این ماه بهم اتینیل استرادیول، ویتاگنوس و متروفین هیدروکلراید داده و 10 تا لتراکس 2/5 و 2 تا آمپول HCG!!!!! بهم گفت 13 سیکلم سونو برم که اگه اندازه فولیکولم خوب بود بگه آمپول بزنم. با توجه به اینکه من سیکل منظمی دارم و کیت تخمک گذاریم مثبت میشه و تنبلی تخمدان ندارم یا پلی کیستیک نیستم خیلی نگرانم که این داروها باعث چندقلو زایی بشه که به شدت ازش میترسم. ممکنه راهنماییم بفرمایید. به نظر شما آمپول رو استفاده کنم؟ خواهش میکنم کمکم کنید
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام و تشکر عزیز دلم اگر زیر 30 سال هستین برای بررسی عجله کردین و بهتره که بعد از 1 سال دست به اقدامات تشخیصی و کمک باروری بزنین . بله احتمال چند قلویی بالاست . این شما هستین که در نهایت باید تصمیم بگیرین .