سلام..پسر من دو سالش تموم شده کلمه ۵۰ ۶۰ تا میگه جمله هم خیلی کم‌.مثلا میگه ماملن بیا اینجا..مامان بیا نگاه کن..خدایا مرسی..مامان آب..مامان خرس..ولی به زبون خودش خیلی حرف میزنه که من متوجه نمیشم..همه چیشم به موقع بوده.همه حیواناتو میشناسه و بعضیاشونم اسمشو میگه..اعداد ۳ ۴ ۶ ۹ ۱۰ میگه..هر جا حرف انگلیسی سی و بی رو ببینه میگه..به اسمشم واکنش نشون میده..خیلی نگرانم ممنون ک جواب میدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتار درمانگر

سلام و روزبخیر
شما باید دامنه لغات کودکتون رو گسترش بدین؛ تعامل کلامی رو باهاش بیشتر کنید و کلمات ساده و پرکاربرد رو آموزش بدین؛
اگه وقت زیادی رو پای تلویزیون یا تبلت هست اون رو قطع کنید و خودتون باهاش بازی‌های کلامی کنید.
این جملاتی که الان شما برای من مثال زدین تا حدودی مطابق با سن کودک هستن و نمیشه برچسب تاخیر شدید رو بهش زد پس جای نگرانی نداره اما حتما مشاورات رو اجرا کنید.