استرداد جهیزیه و درخواست مهریه

سلام،وقتتون به بخیر

سوال من این هست

اینکه میگن زن مهریه رو به اجرا گذاشته ولی گفته الان ۲۰ تا سکه میخوام یعنی چی یا هر شرطی شبیه به این

مهریه ام ۱۲۴سکه است،میشه مهریه رو اجرا گذاشت و بعد درخواست بدم ۲۰ تاشو الان بده مابقی رو قسط بندی کنه. یا بگم مهریه رو میبخشم ولی ۱۰۰میلیون بابت بخشیدن مهریه باید بدی...

سوال دیگه من این هست،پشت عقد من ۱۰میلیون بوده (سال۹۴) که با اون پول طلا و اثاث گرفتم (البته در عقدنامه فقط ده میلیون ذکر شده نه طلا و اثاث،،و ذکر شده که این مبلغ به زوجه پرداخت شد) به غیر از جهاز خودم...اگر درخواست استرداد جهزیه بدم، چطور ثابت کنم که اون چند تیکه اثاث پشت عقدم بوده ؟

تشکر از شکیبایی و لطف بی نهایت شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
در مورد سوال اول شما باید گفت که مهریه یک طلبی است که زن از شوهر خود دارد و زن می تواند مانند هر شخص طلبکاری بخشی از طلب خود را درخواست کند و مابقی طلب ، دین بدهکار باقی بماند.
شما میتوانید در مورد تبادل مهریه با پول  در مراحل طلاق توافقی ،هرگونه قراری را با همسرتان بگذارید و به توافق برسید.
در خصوص اموالی که با پول خود خریداری کرده اید نیز می توانید با ارائه فاکتور خرید ، مالکیت خود را اثبات نمایید.
موفق باشید