باسلام.جاری من10روز پیش عمل iuiانجام داده روز15 سیکل ماهیانش.سیکل ماهیانش 30روزس و دقیقا26 موعود عادت ماهیانشونه.امروز که روز25 سیکل ماهیانشونه زیردلشون درد داره واین درد گاهی به کمرشون میزنه و بیشتر سمت چپشون این اتفاق میافته.سوال ایشون اینکه کی ازمایش بدن یا از بی بی چک استفاده کنن؟ودرد ایشون بابت چیست؟
پاسخ مشاور
سلام ایشان می تونن دو تا سه روزبعد آزمایش خون بدن اگه باردار باشن مثبت می شه. وبرای درد سونو انجام بشه