سلام

من دخترم رو دوسالگی ۱۲ روز کم از شیر گرفتم سه ماه بعدش عفونت ادراری گرفت قبلا هم یک سال قبل گرفته بود و بستری شد دکتر گفت نباید پوشک بشه باید بگیری از پوشک قبل از این هم خودش میگفت مامان پوشک ام نکن و به زور پوشک میشد

از برج ۵ شروع کردم از پوشک گرفتن  اش الان ۴ ماه میشه حدودا اما هنوز یاد نگرفته بره دستشویی به زور میبرمش نگهمیداره ادرارش رو

و اینکه به تازگی دچاره لکنت شده که حدود ۳ هفته میشه هفته اول لکنت شد خوب شد دوباره لکنت شده و اول کلمات رو چندین بار تکرار میکنه به طوری که گاهی خسته میشه که نمیتونه اون کلمه رو بگه و جیغ میزنه چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
با توجه به اینکه کودک شما عفونت ادراری گرفته ،از پوشک گرفتنش بسیار واجب بوده و در حال حاضر هم باید به موقع دستشویی بده و خودش رو نگه نداره ،برای اینکه بتوانید اینکار را در او نهادینه کنید چند نکته را بهتر که انجام بدید
اول اینکه مایعات بیشتر به او بدهید که احساس دفع بیشتری داشته باشد .
دوم اینکه یک ساعت زنگ دار تهیه بفرمائید با سلیقه خودش و هر ۲ ساعت یک بار آن را کوک کنید که با صدای زنگ کودکتان متوجه شود باید به دستشویی برود.
در این سن خیلی طبیعی که کودک خودش سریع به دستشویی نبود برای همین نیاز به یاد آوری دارد ،اگر هم حتی خرید ساعت سخت بود ،لطفا موبایل خود را تنظیم نمایید.
در مورد لکنت موضوع مهم این است که اولا ببینید آیا از چیزی استرس یا نگرانی دارد؟
تعامل مثبتی با شما دارد یا از شما خیلی حساب می‌برد و فاصله میگیرد؟
اگر این موارد است،نقش شما خیلی مهم می‌شود
که فاصله تان را با او کم کنید ،خیلی بازی کنید با دخترتان
هنگامی که نمی‌تواند کلمه ای را بگوئید، شما باید با مهربانی برایش صبر کنید و مطمئن کنید او را که تا هر زمان که لازم باشد منتظر وی می‌مانید و به هیچ عنوان به او بی محلی و بی توجهینشان نمی‌دهید ،خدایی نکرده دعوایش نکنید
چون این موارد مشکل لکنت را شدید تر می کند.
در آخر هم اگر مشکل بر طرف نشد،حتما کمک تخصصی و حضوری برای کودکتان بگیرید.
با سپاس