بیکاری همسر در دوران عقد

سلام. بنده ۲۴ سالمه و ۱ سال ونیم هست که عقدم، شوهرم اوایل شاغل بود بعد از مدتی کار خود رو از دست داد ولی تو این دوران هیچ کم و کسری برام نذاشت خیلی خصوصیات خوبی هم داره،تا اینکه بیکار شد و بحث و دعواها و بدبینی ها شروع شد،همسرم وقتی سرکاره خیلی رابطمون خوبه. ما هم چون رسم نداریم زیاد عقد بمونیم از طرف خانواده و محیط تحت فشارم هر چی از خانوادش میخوام که سرو سامان بدن مارو هیچ عکس العملی نشون نمیدن چون که پدر و مادر به شدت پول پرستی داره، از طرفی بکارتم رو تو این رابطه از دست دادم،اگه بخوام به جدایی فکر کنم چون خانواده تعصبی دارم بخاطر مسئله عدم باکره بودن حتما اذیتم میکنن. تو رو خدا یه راهی بزارید پیش روم مشاوره هم رفتیم مشاوره گفت بدبینی و این دعواها دلیل دوری و بیکاری همسرت هست و اینکه ساپورت نمیشه از طرف خانوادش و اینکه از طرف ما هم تحت فشاره و اینکه تو این مدت عقد هیچگونه جهیزیه ای هم نگرفتن. در ضمن الان ۲۲ روزه که خبری از همسرم ندارم خانواده همسرم گیر دادن که ما با هم تفاهمی نداریم و باید جدا بشید. و ۱۵ روزه که قراره بیان حضوری حرف بزنیم ولی در کمال خونسردی نمیان،در ضمن تو ۲۲شهر متفاوت زندگی میکنیم. آیا مسئله عدم بکارت در دادگاه علنا مطرح میشه؟؟یا میشه پنهانش کرد از خانواده؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل شاغل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام

سعی کنید با چندین جلسه مشاوره تصمیم درست را برای جدایی یا ماندن بگیرید.اگر تصمیم به جدایی شد شما نباید بر اساس ترس از خانواده (که چرا رابطه جنسی با همسر خود داشته اید)عمل کنید ویک رابطه اشتباه را ادامه دهید خانواده شما هم باید بدانند که شما کار خطایی نکرده اید به هر حال عقد بوده اید و احتمال این اتفاق خیلی زیاد بوده .احتمالا در بحث مهریه مطرح میشود برای اطمینان بیشتر از یک مشاور حقوقی مشورت بگیرید ولی این یک مسیله نباید در تصمیم درست شما دخالتی داشته باشد