حساسیت کودک به پروتئین گاوی

سلام. من دخترم ده ماهشه به پروتئين گاوی حساسيت داره تا الان شير خودم و با رژيم ميخورد الان يک ماهه ديگه شير ندارم و شير سويا شروع كردم يبوست شديد ميشه و مدفوع خيلی تيره ای داره و دل درد ميشه راهنمايی كنيد شير خشک ديگه ای بگيرم تو اين يک ماه اصلا وزن گيری نداشته؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام.در حساسیت به لبنیات گاوی باید شیرخشکهای پپتی یا پپتی جونیور استفاده کنید و شیر سویا برای این مورد نباید مصرف بشه، در خصوص یبوست هم میتونید با رعایت نکاتی مثل گنجاندن میوه و سبزی در غذاهاش و همچنین روغن زیتون در سوپش و یا در صورت عدم پاسخ به این موارد درمان دارویی مثل پودر پیدرولاکس استفاده کنید.