سلام من ازطرف یک خانم۴۷ساله صحبت میکنم من اولین فرزندموسال۸۰به دنیاآوردم سومی راهم سال۸۵ هرسه دختربودن ماهرسه رادوست داشتیم وتصمیم گرفتیم دیگه اقدام به بارداری نکنیم بعدازمدتی تقریبا۵سال نیش وکنایه وطعنه دیگران ازجمله خانواده خودم وهمسرم شروع شداینکه فلانی پسرنداره واجاقش کوره و...(شهرستان ما به این چیزا خیلی اهمیت میدهند)اولاش اهنیت نمیدادیم اما بعد شدت یافت وارامش زندگیان ازدست رفت وبین منو همسرم فاصله افتاد که دیگه تصمیم گرفتم بارداربشم اما ازسال۹۰تاالان شهرهای زیاد ودکترهای مختلفی رفته ام که هیچکدام نتیجه نداده الان جوری شده که دخترانم اصرار میکنند به باردارشدنم

پیشنهاد شماچیست؟ چه روشی یا چه دکتری؟ یا چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام متاسفانه با توجه به سنتان بارور شدنتان با تخمك خودتان صفر است وضمنا بايد بدانيم احتمال پسر شدن نوزاد با افزايش سن مادر كمتر ميشود،،، ازتخمك اهدايي وتعيين جنسيت به روشPGD استفاده كنيد