با سلام و عرض خسته نباشید. من ۱۸سالمه و تازه نامزدی کردم ولی من اخلاق تندی دارم و نمیتونم بیخیال باشم نامزدم خیلی بیخیال و خیلی چیزایی که برای من مهمه واسه اون ارزشی ندارن و هیچ وقت به ناراحتی یا عصبانیت من اهمیتی نمیده کار هر روز من از این موضوع شده فقط گریه و بدتر عصابی تر شدن میخواستم اگه میشه کمکم کنید واقعا نمیدونم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
اخلاق تند، عصبانیت، بی ارزش دونستن خواسته ها و تعمیم این موضوع که هیچ وقت به شما اهمیتی نمیده مطالب مهمی هستش و اینکه اطلاعات دقیقی برای بررسی اونها لازمه. آیا با آرامش و بدون تندی و عصبانیت با هم در مورد این موارد صحبت کرده اید؟آیا ایشون واقعا بی خیاله یا اینکه الویت های شما دو نفر توی زندگی با هم متفاوته؟ به عنوان افرادی که یکدیگرو برای ادامه ی زندگی انتخاب کردید چقدر انعطاف پذیر هستید تا در مورد مسایل و مشکلات به نقطه ی مشترک برسید؟چقدر زمان برای شناخت همدیگه و خصوصیات اخلاقی و روانیه همدیگه گذاشتید؟ چه چیزی شما رو به هم جذب کرد و چه چیزی باعث شده فکر کنید اهمیتی بهم نمیدید؟
اینها سوالاتی ست که هر کدوم میتونه اطلاعات زیادی در اختیار روانشناس قرار بده که بتونه راهکار موثری بهتون بده.
بنابراین ابتدا در آرامش در مورد این مسایل و مشکلات باهم صحبت کنید ولی توصیه ی من مراجعه ی حضوری به روانشناس هستش.
شاد و پیروز باشید.