قرص پرژسترون و لکه بینی

سلام من 27 سالمه قبلا پریودی منظم داشتم ولی به دلیل پرکاری تیروئدم نامنظم شد و هر دو ماه یه بار پریود میشدم الان سه ماهه پرژسترون مصرف می کنم و تو اقدام به بارداری هستم روز 23 و 24 سیکل قائدگیم لک قهوه ای صورتی خیلی کم دیدم که اون روزا قرص هم مصرف می کردم الان یک هفته گذشته و هنوز پریود نشدم

این لکه بینی احتمال داره برای لانه گزینی بوده باشه؟یا ممکنه مشکل دیگه ای باشه؟تست بارداری چند روز بعد عقب انداختن امکان داره نشون بده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

تست خون دو هفته بعد از لقاح مثبت است.
داروي پروژسترون براي تنظيم ضخامت اندومتر رحم  شما نسخه شده ، و داروي تحريك  تخمك گذاري نيست. ولي ممكن است كه خودبخودي تخمك گذاري كرده باشيد و باردار باشيد.