از پوشک گرفتن کودک

سلام.

بچم چند روزه که از پوشک گرفته شده.

دخترم 31 ماهشه.

الان 2 روزه که دفعات دستشویی کردنش خیلی کم شده حتی 5 تا 6 ساعت خشک بوده تو این مدت هم حجم مایعات زیادی مصرف کرده البته چاییش رو روزی 3 استکان و خیلی خیلی کم رنگ کردم.

تو روز اول از پوشک گرفتن بالای  20 بار دفع ادرار داشت.

اصلا هم دعواش نکردم و برخورد خشن باهاش نشده فقط تذکر

خیلی نگرانشم.این مسئله طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
اینکه ابتدا به کرات دفع ادرار داشته طبیعی بوده، چون نمی‌خواسته خودش را خیس کنه برای همین مرتب به توالت رفته و احساس دفع داشته احتمالا
اما الان که ۵_۶ ساعت یکبار از توالت استفاده می‌کند یعنی کنترل ادرارش خیلی بهتر شده و به خودش اطمینان پیدا کرده و این خیلی هم خوب است‌.
اصلا نگرانش نباشید و خیلی با متانت در این دوره با او رفتار کنید، حتی خیلی طبیعی است که این کار تکرار شود و خودش را خیس نماید ،اما نباید هیچ واکنش منفی به او داشته باشید چون بسیار آسیب رسان است .
شما درست و به موقع اقدام به از پوشک گرفتن فرزندتان کرده اید.
با سپاس