من خانمی ۳۵ساله ام، قدم۱۶۵

وزنم ۴۴، ازلحاظ وزنی خیلی پایین هستم، دکتر هم رفتم بهم قرص سیپروهپتادین و مخمر آبجو داد که فقط سه کیلو وزنم اضافه شد و دوباره به حالت اولیه برگشت، میخواستم ببینم دارو یا چیزی هست که وزنم رو به حدتعادل برسونه یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل شیرینی فروش وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
این تصور شما از افزایش وزن به کمک دارو و مواد دارویی باید عوض بشه. برای افزایش وزن شما باید از مواد غذایی و خوراکی های مفید استفاده کنید نه اینکه بخواهید با دارو وزنتون رو زیاد کنید. هیچ داروی افزایش وزن و کاهش وزنی وجود نداره . فریب تبلیغات ماهواره ای و اینترنتی رو نخورید. بجز مولتی ویتامین ها و مواد معدنی و ... چیز دیگری برای افزایش اشتها نیست