رفتار درست با توقعات خواهرشوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 106 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخير ممنون ميشم كمكم كنيد چه سياستی بايد انجام بدم؟ خانواده شوهرم اصلا خوب نیستن یعنی کاملا بهم حسادت میکنن

‎دوستم ندارن اما شوهرم خیلی خوبه و هوا منو داره(به خاطر سياست های زندگی خيلی مواظب رفتارمم ) و کسی به خاطرش نمیتونه بهم تو بگه منم به خاطر شوهرم خيلی احترامشون رو نگه میدارم

‎حالا یک خواهرشوهر دارم خیلی بده اصلا دوستم نداره خیلی خیلی خسیسه ‌و ...هفته ایی دوبار از شهر دیگه که فاصلش بیست دقیقه است میاد خونه مادرشوهرم همسرش هم خسیسه حاضر نیست بیارتش که پول بنزین نده و نمیاد کلا خودش با تاکسی میاد اما برگشت ساعت ۱۲شب به شوهرم میگه منو ببر خونه حتی سر شب بهش نمیگه ۱۲شب بهش میگه منم همش نمیتونم برم که تا ۱شب تنهام تا بیاد اگه دوستم داشتن زورم نمی اومد اما الان زورم میاد چه کنم شوهرمم حال نداره ببرتش اما به خاطر پدرش میگه احترام بابام واجبه و من نبرم بابام میبرتش میبره شوهرمم میگه خواهرمه چه کنم تو بگو رفتار درست چيه؟؟  شغل همسرم لوازم آرايشی و تا١١:٣٠سركاريم حتی جمعه ها و من واقعا ديگه جون ندارم كه بعد مغازه خواهرشو ببريم و توقع دارم برم خونه استراحت كنم و اين كه نميشه من مغازه نرم چون مشتريا منو ميخوان حتی من ميگم خواهرت زودتر بره كه من مغازم خواهرش نميره ميگه ميخوام تا ١٢خونه مامانم باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، خوشحالم که تونستید برای خودتون با رفتارهاتون احترام قایل باشید و همینطور رابطه گرمی بسازید
این موضوعی که عنوان کردید ربطی به دوست داشتن شما توسط خواهر همسرتون نداره !
حتی اگر ایشون عاشق شما بود دلیل نمیشد شما همیشه مسول رسوندن ایشون باشید.
در هر صورت اینکه شما همیشه موظف به بردن ایشون باشید امری سازنده نیست ایشون خودشون مسول حل مشکلشون هستن ولی اینو به روشی شفاف اما بر بستر پذیرش باید به همسرتون بگید و بدونید که همسرتونم حق دارند زمانهایی رو به انتهاب خوشون با خانواده اشون باشند اما روال مداوم معمولا سازنده نیست چون باعث میشه خواهرشونم همیشه وابسته به ایشون باقی بمونند.
میتونید گاهی ایشون و برسونید و گاهی هم بهشون نه بگید ، منظورم همسرتون هست . وقتی ما ازدواج میکنیم از خانواده قبلی خودمون جدا میشیم و اولویت به خانواده اصلی یعنی همسرمون میاد بعد از اون خانواده اولیه میشه اولویت دوم! پس به همسرتون بگید دوست دارید بعضی از این تایمها با هم باشید و در کنار هم استراحت کنید و شما نمیتونید همیشه برای مسایل خواهرشون راه حل باشید یا حتی  شرایطی که براتون مقدوره اعلام کنید مثلا بهشون بگید من ساعت 11 میتونم شما رو ببرم چون خودم هم باید استراحت کنم و ...

تجربه شما

خانم دکتر منم همین مشکل دارم تا دیروز خواهر شوهرم مجرد بود سر کار که میرفت ۱۲ شب باید میومد خونه شوهر منم در هفته دو روز پنجشنبه ،جمعه میرفت خواهرشو از سر کار میورد الانم اون ازدواج کرده مادرشو در هفته ۲ بار میبره سر کار بعضی وقتا از وابستگی شدیدش به خونوادش خسته میشم

سپاس فراوان از پاسخ دهیتون

@aseman2020

خواهش میکنم.