ترس کودک

با سلام. چند وقت پیش دخترم هنگام دیدن برنامه کودک از قطع شدن تصویر تی وی ترسید و هی سوال کرد وصل میشه ؟ درست میشه؟ من با تکون دادن آنتن تصویر رو درست کردم از اون موقع تا تصویر دچار نویز میشه دخترم استرس داره و چند باری استفراغ کرد روزی که تی وی مشکلی نداشته باشه خوبه و مشکلی نداره از هیچ چیزی نمی ترسه ولی این مدت همش چشمش به تی وی هست که مبادا قطع بشه لطفا منو راهنمایی کنید؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

دختر شما از آنچه شما فرموديد مشخص است كه وابستگی شديدی به تلويزيون پيدا كرده است و ترس از دست دادن آن تقويت شده است، پيشنهاد ميكنم زمان تماشای تلويزيون را در منزل كاهش دهيد و بازی های پر هيجان تری را جايگزين نماييد تا هم اين اضطراب و نگرانی كاهش يابد و هم بازی های كودک مديريت شود .