جلب توجه

سلام . من دختری هستم 19 ساله که تا چند ماهه دیگه 20 ساله میشم و به یه آقایی 24 ساله علاقه مند هستم ایشون مشاور تحصیلی بنده هستن ولی نمیدونم چجوری اونو به خودم علاقه مند کنم و چه جوری توجهش رو به خودم جلب کنم  . میشه راهکار بدید ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. سوال شما در حیطه فعالیتهای تخصصی کلینیک نی نی سایت نمی باشد.