با عرض سلام من و همسرم حدودا نزديک چهار ماه هست فلوكستين مصرف ميكنيم ايشون ٢٠ و بنده ١٠ با يک رو مصرف نكردن همسرم عصبی ميشن و قصد ادامه مصرف رو دارن به نظر شما تا چه مدت مصرف قرص ضرر نداره و اينكه با قطع دارو دوباره مثل سابق فردی عصبی خواهند شد با تشكر از پاسخ شما بزرگوار

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.مدت مصرف دارو به نوع تشخیص پزشک معالجتان بستگی دارد.از ایشان مشاوره بگیرید که بهترین راهنمای شماست.