جهیزیه بعد از مرگ زن

با سلام خدمت شما

ببخشید یک سوال داشتم اگه زن فوت کند و یکسال باشد که تازه عروسی کرده تکلیف جهیزیه و مهریه آن چه میشود؟ و به چه کسی میرسد مهریه و جهیزیه؟ آیا زن میتواند وصیت کند که مهریه و تمام جهیزیه ام  به خانواده خودش تعلق بگیرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دانشجو کارشناسی ارشد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
طبق قانون ورثه زوجه می تواند به میزان قدرالسهم خویش نسبت به مطالبه مهریه و سایر حقوق مالی زوجه اقدام نمایند و وصیت تا میزان یک سوم از اموال نافذ می باشد و مازاد بر آن نیاز به تنفیذ ورثه دارد
موفق باشید