آیا ادامه دادن این رابطه درست است؟

سلام. حدودا یک ماه هست ازدواج کردم احساس میکنم با شوهرم اختلاف فرهنگی دارم این آقا بسیار بددهنه یعنی فحشی نیست که نده در حالت عادی میده عصبانیت که دیگه هیچی اصلا به طرز لباس پوشیدنش اهمیت نمیده در دوران عقد نه که بگم اینجوری نبود ولی تا این حد نبود و من فکر میکردم قابل تحمله وقتی ازش می‌خوام پول تو جیبی به من بده میگه باشه ولی خبری نیست کلید خونه رو با خودش میبره منم کلید ندارم کلید خودم به خاطر جهیزیه چیدن دست خانوادم مونده که الان مسافرتن من صبح تا شب تو خونه هستم شوهرم درک نمیکنه که من نیاز دارم بیرون برم به خاطر اختلافاتی که باخانوادم در دوران عقد داشته الان دایم میگه من اجازه نمیدهم بری اونجا یا اونا بیان در حالیکه تفکراتی که راجع به خانوادم داره تا یه حدی درسته ولی این آقا دیگه شورشو در اوردن هر روز پیامهای منو چک می‌کنه یا اگه تلفنی صحبت کرده باشم با مثال مادرم باید مو به مو بهش بگم که چه چیزایی گفتیم ولی اگر از خودش سوال کنم اصلا جواب نمیده دوبار تا حالا منو کتک زده یه بارم سیلی تو گوشم زد به خاطر اینکه نگفتم مامانم تلفنی چی گفت نه که بگم نکات مثبت نداره ولی واقعا این چیزا اونقدر اذیتم می‌کنه که خوبی هاش خیلی کم به چشمم میاد احساس میکنم آدم گدا صفتیه تو خرید کردن تو نذری گرفتن نه که بگم نمیخره ولی یک جوریه انگار میخواد با کمترین قیمت ممکن بخره نمی‌دونم اینو به حساب خسیس بودن بذارم یا بی پول بودن من دوست ندارم با خانوادم قطع ارتباط کنم یا اینجوری دائم تو خونه باشم اعتراض میکنم فکر میکنه من از اینکه بخوام غذا درست کنم ناراضیم ناهار نمیاد خونه انگار عیب های خودشو نمی‌بینه فقط رفتار های دیگرانو میبینه واقعا نگران آینده هستم ما هنوز رابطه جنسی نداشتیم چون من نمیخواهم رابطه پرخطر باشه معذرت می‌خوام رک میگم ازش می‌خوام از وسایل جلوگیری استفاده کنه ولی تعلل می‌کنه نمیره بخره واقعا نمی‌دونم باید چکار کنم آیا میتونم باهاش ادامه بدم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

يک ماه هست از ازدواج شما ميگذرد آيا هيچ شناختی از ايشون نداشتيد ؟چگونه با هم آشنا شديد ؟آيا در دوران نامزدی متوجه رفتارهای ايشون نشديد ؟

اطلاعات از زندگی شما بسيار كم است ،بايد علتها مشخص شود ؟چرا ايشون اينگونه رفتار ميكنند ؟

چه مسئله ايی بين ايشون و خانواده تان پيش آمده ؟

عجولانه تصميم نگيريد ،وقتی در رابطه ايی مشكلی بوجود می آيد دو طرف در آن سهم دارند ؟ به دنبال علت باشيد .نقش خود را در اين مسئله پيدا كنيد .

بعد از پاسخگويي در خدمتتان هستم 🌷🙏