راهنمایی در مورد رسم و رسومات غلط

 سلام. من ۲۰ سالمه و مجردم و رسم جهیزیه هم داریم متاسفانه اما از اونجایی که اصلا از پدر و مادرم خوشم نمیاد و نمیخوام یک ریال از پول اونا تو زندگی من باشه (هر چند که از نظر مالی هیچ مشکلی نداریم)

چه جوری بنظرتون این مسئله رو با اون آقا پسر درمیون بذارم؟ آیا اصلا من باید درمیون بذارم یا بسپرم به خانوادم؟ با توجه به اینکه من ساکن مشهد هستم

مشهدی ها رسم جهیزیه دارن

از طرفی هم میترسم مورد خوبی باشن و از دستشون بدم بخاطر این مورد

واقعیتو بهش بگم؟ یا الکی بگم ما رسم نداریم جهاز بدیم و اینا....

از طرفی هم از مهریه خوشم نمیاد

میتونم به جای مهریه اینو بهش پیشنهاد بدم؟ کار درستیه بنظرتون؟؟

سوال دومم در رابطه با حق طلاقه

به نظر شما کار من درسته که به جای مهریه از همسرم تقاضا کنم حق طلاق و حق حضانت رو به من محول کنن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو هستم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما دوست عزیزم
رسم جهیزیه یکی از مرسوم ترین جدشن ها در تمام خرده فرهنگهای ایرانه ولی لازم الاجرا نیست، اگر نمیخواهید از خانواده تون جهیزیه بگیرید باید ببینید چه برنامه ای برای تامین لوازم مورد نیاز زندگی مشترک با همسرتون دارید و اگر خودتون به تنهایی استقلال مالی برای تامین ملزومات را دارید خیلی هم خوب است و اگر استقلال مالی ندارید میتوانید برای پس انداز و خرید برنامه ریزی کنید، چنانچه خانواده خواستگار شما متقابلا به این رسم اعتقاد دارند و جهیزیه فاکتور مهمی برای آنها هست اگر نخواهید این رسم را اجزا کنید کار شما سخت تر میشود اما اگر خانواده ای هستند که در این خصوص انعطاف دارند و شریک عاطفی شما هم خودشان مایل به همراهی در این زمینه با شما هستند میتوانید بدون دخالت دادن خانواده ها و با تصمیمی مشترک برای خرید وسایل لازم برنامه ریزی کنید. اما در کنار این تصمیم بد نیست که به ریشه این حس منفی از والدین خود بپردازید و با کمک یک مشاور به حل این احساسها بپردازید. موفق باشید